Цветът на вашите очи издава вашата истинска сексуалност

0
494

Очите са прозорец към целия околен свят. Но те са и огледало на душата. Чрез тях могат да бъдат разчетени желанията ни, твърдо са убедени мъдреците

От дълбока древност мъдреците са обръщали огромно внимание на цвета на очите.

ochi
Цветът на очите издава вашата сексуалност

Днес ще ви представим едно различно тълкуване. А именно каква е вашата сексуалност според цвета на очите ви, предложено ни от beu.bg.

Ако имате сини очи, то вие сте изключително нежни личности. Но в никакъв случай не може да бъдете наречени наивни. Вие познавате отлично вашите силни и слаби страни. Знаете как да заложите на водещите си качества.

В любовта сте готови на себеотдаване, но цените романтиката и любовната игра. Затова за вас не може да се каже, че искате секс на всяка цена и при всякакви условия. Затова, когато се отдавате, вие го правите с точния човек и за него можете да го изстреляте до небесата от желание и сексуални преживявания.



Тъмните кафяви и черни очи издават ясно изразена сексуалност. Хората с такива очи са готови да експериментират с нови пози и играчки. Важното е да доставят и да им бъде доставено пълно удоволствие. Черните очи изгарят от страст и могат да ви изпепелят, ако не отговорите на чувствата им.

Светло кафявите очи разкриват по-слаб сексуален глад. Притежателите им не държат толкова на секса, колкото на романтиката, любовната игра и нежността. Ако успеете да подарите подобни емоции на партньора си, то можете да се радвате на бурна и чувствена връзка.

Зелените очи биват смятани за студени, но в действителност хората с подобен цвят на очите си са много чувствени и емоционални. Ако във връзката си смятате, че те на отговарят на вашата бурна сексуалност, то това е сигурен признак, че вие не сте се отдали пълноценно и не сте обърнали внимание на любовната игра. Ако поправите тази ваша грешка, вие ще откриете перфектния партньор.

Сивооките хора са смятани за педанти във всяко отношение. Те стриктно знаят правилата на играта и ги изпълняват точка по точка. За тях сексът е просто удоволствие, но не е силната им страна. Те са традиционалисти и ако им предложите да експериментират с нова играчка, ще бъдат толкова стреснати, че можете да забравите за секс.

Пъстрите очи разкриват хора, които са готови да се отдадат изцяло, ако са сигурни в партньора си. За да ви дарят неземното удоволствие обаче, трябва да се потрудите и да докажете любовта си.

Каквито и да са очите ви, сексуалността е цвете, което с верния партньор може да разцъфти и да ви дари безмерно щастие.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.