Септемврийското пълнолуние ще се отрази много силно на тези зодии

0
609

Влиянието на този период ще завихри невероятни емоции за някои от вас

 

пълнолуние
Влиянието на този период ще завихри невероятни емоции за някои от вас

Септемврийското пълнолуние се пада точно днес – 14 септември (Кръстовден).

Астролозите сочат, че септемврийското пълнолуние ще окаже огромно влияние върху някои зодии. В случай, че и вашата зодия е в този списък, би било добре да се подготвите, за да извлечете максимума от този период.

Прогнозата на астролозите сочи, че процесите в този период ще са изключително интензивни. Изтичането на енергия ще ви създаде чувство за тревожност. Поради тази причина би било добре да отделите достатъчно време за почивка, преди да позволите на Луната да се възползва от вас, твърди астрологът Лиса Страдуст за сайта bustle.com.

Факт е, че енергията на това пълнолуние няма да се отрази еднакво на всички зодии. В случай, че вашият зодиакален знак е в списъка на зодиите, които ще бъдат ударени най-силно от септемврийското пълнолуние, се подгответе.



Ето какво влияние ще окаже септемврийското пълнолуние върху тези зодии:

Близнаци
Енергията на пълнолунието ще се окаже непосилна за свръхчувствителния мозък на Близнаците, особено в допълнение на стреса от работното място. Това означава, че е нужно да си обърнете по-сериозно внимание. Не е изключено проблемите на работното ви място да ви принудят да се оттеглите за кратко. Отдъхнете си и не се стресирайте. В съвсем скоро време отново ще грейнете под светлините на прожекторите и то по-силно от всякога.

То ще промени до голяма степен живота на някои от вас

Дева
Пълнолунието ще удари здраво по Девите. Причината за това е, че то се намира в противоположния за вас знак – Риби. Това влияние е повече от мечтано, тъй като ще завихри невероятни емоции. Ще сте склонни да вложите цялата енергия, на която сте способни в любовния си живот. Добре е да си дадете сметка колко точно време можете да отделите на любовта, тъй като заради това ще изпуснете други ценни моменти.

Стрелец
Енергията на септемврийското пълнолуние ще се изяви като катализатор за представителите на зодия Стрелец. То ще промени не само начина ви на мислене, а и светогледа ви като цяло. Опитайте се да балансирате между служебните ви задължения и личния ви живот. Отделете повече време за размисъл, преди да вземете крайно решение. Обърнете повече внимание на личните ви нужди. Само така ще успеете да промените живота си към по-добро.

Риби
Направете всичко по силите си, за да насочите фокуса върху себе си. Не оставяйте нервната ви система да контролира ударите на сърцето ви. Не е необходимо да посветите живота си на чуждото щастие. Не прекарвайте преобладаващата част от времето си в притеснения за вашите близки. Научете се да се забавлявате пълноценно, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.