Кое е вашето кармично число и как влияе то върху живота ви? (I част)

0
412

Проумейте, че ще дойде време, в което ще трябва да вземате практични решения

 

кармично число
Проумейте, че ще дойде време, в което ще трябва да вземате практични решения

Едно от основните приложения на нумерологията е да научите кое е вашето кармично число, както и какво влияние оказва то върху живота ви.

Датите във вашия живот са много повече от числа, те са натоварени с огромно влияние. За да научите какъв смисъл и енергия носи вашето кармично число върху живота ви, е нужно да съберете цифрите от рождената си дата, месец и година, редуцирайки ги до едноцифрено число.

След като вече сте направили това, можете да видите какво влияние оказва вашето кармично число върху живота ви.

Ето какво издава то:



Кармично число 1 – Оригиналност
Вие категорично отказвате да се впишете в обществото по общоприетите правила. Избягвате да следвате утъпкания път само защото така е казано. Вместо това животът ви е посветен на вълнуващи идеи и разтягане на границите на допустимото, които поставя светът около вас.

При все, че околните често пъти биват пленени от уникалността ви, те трудно ви разбират. Разбира се вашият начин не е погрешен, но е факт, че хората трудно приемат непознатото. Приемете, че традициите невинаги са нещо грешно. Добре е поне на моменти да приемете, че да правите това, което останалите възприемат за нормално и да следвате правилата, не винаги е грешен ход.

Колкото по-рано проумеете някои факти, толкова по-добре

Кармично число 2 – Дипломатичност
Докато вниманието на околните е фокусирано върху това как стоят под светлината на прожекторите, вие предпочитате да останете зад кулисите. Животът ви е посветен на това да разпръсквате мир и хармония около себе си. Вие дори не се страхувате да изцапате ръцете си по време на този процес.

Вие сте от малцината, които нямат нищо против да правят лични жертви в името на общото благо. Не забравяйте обаче и грижите за себе си в целия този процес. Не е егоистично, нито погрешно да поставяте личните си нужди преди тези на околните. Ако не заради друго, то това ви е нужно, за да сте сигурни, че ще можете да продължите мисията си и занапред.

Кармично число 3 – Купонджията
Вие сте водени от разбирането, че животът е една голяма игра и сте на тази земя да й се наслаждавате. Не се притеснявате за целите в живота си, които и без това не успявате да контролирате. Вместо това сте фокусирани върху забавленията. Силните любов и енергия, които излъчвате ви правят забележими, където и да отидете.

Имайте предвид, че един ден ще дойде време, в което ще трябва да започнете да вземате практични решения за живота си. Колкото и некомфортна да е тази ситуация за вас, ще се случи. Колкото по-рано го проумеете, толкова по-добре, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.