Кое е вашето кармично число и как влияе то върху живота ви? (II част)

0
700

Не забравяйте, че най-здравословни са двустранните отношения

 

кармично число
Не забравяйте, че най-здравословни са двустранните отношения

След като установите кое е вашето кармично число с помощта на нумерологията, ще можете да научите и какво влияние оказва то върху живота ви.

Вероятно мнозина от вас възприемат датата си на раждате просто като поредица от числа. Истината обаче е, че тези числа, са натоварени с огромно влияние.

За да откриете смисъла и енергията, които носи вашето кармично число, е нужно да направите едно елементарно изчисление. Съберете рождената си дата, месец и година и редуцирайте получения резултат до едноцифрено число.

След като вече сте направили тези изчисления, можете да пристъпите към тълкуванието на кармичното ви число, за да научите какво влияние оказва то върху живота ви.



Ето какво издава то:

Кармично число 4 – Традиционалистът
Вие твърдо вярвате в това, че всяко нещо в живота има своето място. Вие сте категорични, че ако се отдадете на рутината и оставите подредбата на заден план, в живота ви ще настъпи истински хаос.
Именно това е причината, поради която спазвате изключително строги правила в живота си. Не желаете да направите нищо, което не отговаря на тях.

Имайте предвид, че в нередки случаи това води до конфликти в отношенията ви, тъй като категорично не желаете да направите компромис. Трудолюбиви сте и инвестирате времето и енергията си в това да сбъднете мечтите си. На практика това ви отдалечава от реалния живот.

Не забравяйте, че за всяко правило има причина

Кармично число 5 – Рискувачът
Мотото, което ви води в живота е, че той е приключение и се опитвате да се насладите максимално на всеки един миг. Вие сте изключително любопитни и обръщате внимание на всичко, случващо се около вас. Очаквате с нетърпение всяка възможност да научите или пък да опитате нещо ново.

Вашият начин на живот предполага, че имате доста истории за разказване. Най-хубавото е, че нямате нищо против да ги разкажете на тези, които биха ви изслушали.
Непоправими бунтари сте и изпитвате огромно удоволствие от това да нарушавате правилата. Внимавайте да не прекрачвате границите, без значение дали това ви харесва. Не забравяйте, че за всяко правило стои причина.

Кармично число 6 – Романтикът
За разлика от мнозина вие не страдате от недостиг на любов. Живеете, споделяйки щастието и радостите си с всеки, когото срещнете. Именно поради тази причина се превръщате бързо в любимец на околните.

Вие сте изключително лоялни към хората, които обичате и сте склонни на всичко, само и само да видите усмивките на лицата им. Не забравяйте, че вашите нужди също трябва да бъдат подхранвани. Най-здравословните отношения са двустранните, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.