Седмичен хороскоп за периода 16-22 септември 2019 – за някои от вас се очертава голямо напрежение (I част)

0
730

Опитайте се да не прекрачвате границата на общоприетото поведение

 

седмичен хороскоп
Опитайте се да не прекрачвате границата на общоприетото поведение

Според точния седмичен хороскоп за периода 16-22 септември, периодът се очертава като доста напрегнат за представителите на зодия Овен.

Телците ще успеят да затвърдят позициите си, а Близнаците ще се радват на реализираните си цели и ще започнат да берат техните плодове.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак, можете да научите в следващите редове.

Ето какво разкрива седмичният хороскоп за периода 16-22 септември:



Овен
През тази седмица активността ви ще е впечатляваща. Звездите вещаят, че през предстоящото седемдневие ще имате благоприятни шансове за развитие. Имайте предвид, че просперитетът ви зависи изцяло от вашата активност.

Онези от вас, които проявяват хитрост и ленивост, ще бъдат притеснени от сериозни неуспехи. Не допускайте конфликти във финансов план. В петък и през уикенда има голяма вероятност да отбележите материален успех. Първите два дни от новата седмица ви носят много добри шансове за сполука. В сряда и четвъртък положението ще е доста напрегнато и ще ви образува сериозни нерви. Опитайте се да не прекрачвате общоприетите граници на поведение.

Опитайте се да сдържате нервите си

Телец
Изпълнилата ви творческа енергия ви помага в кроенето на нови бизнес планове. Според вашия седмичен хороскоп през този период трябва да проявите огромно внимание. В противен случай ще получите много тежки удари от враговете си.

Опитайте се да заздравите личните си позиции. В противен случай нестабилността ще хвърли сянка върху деловия и социалния ви имидж. Петъкът се очертава като доста напрегнат и ще бъде изпълнен с кавги. Със сигурност това не е мечтаният завършек на работната седмица, но все пак се опитайте да удържите на бурите. Най-успешни от седмицата ще са понеделник и вторник. Сряда и четвъртък пък се очертават като доста нервни и ще ви създадат сериозни затруднения.

Близнаци
Вашето ежедневие през този период ще е изпъстрено с преживявания, които ще ви причинят нервни сътресения. Въпреки това предстоящото седемдневие ще ви донесе добри възможности за реализация. Нужно е да положите огромни усилия, както и да преодолеете някои проблеми в стила ви на мислене. В противен случай вие сами ще си създадете много добри условия за нестабилност.

Не се опитвайте да хитрувате, не е във ваша полза. Петъкът ще е доста нервен, но пък за сметка на това съботата ще ви донесе добри шансове. Понеделник, вторник и неделя се очертават като благополучни. Сряда също, но пък няма да липсва напрежение. Четвъртъкът също ще е доста напрегнат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.