Седмичен хороскоп за периода 16-22 септември 2019 – основната ви задача е да се пазите от удари и провокации (II част)

0
678

Мрачното ви настроение се дължи на напрежението, което ви е завладяло

 

седмичен хороскоп
Мрачното ви настроение се дължи на напрежението, което ви е завладяло

Точният седмичен хороскоп за периода 16-22 септември сочи, че Раците ще получат невероятен шанс за реализация.

Представителите на царствената зодия Лъв пък ще бъдат изправени пред редица трудности, а Девите не бива да допускат зловредни фактори в живота си.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак, можете да научите в следващите редове.

Ето какво разкрива седмичният хороскоп за периода 16-22 септември:



Рак
Вие сте съсредоточени върху осъществяването на промените, които сте планирали на работното ви място. Ще получите невероятна възможност за реализация не само на деловите, а и на личните ви цели. Чрез подкрепата на хора от обществените среди ще постигнете много добри резултати.

Не се ангажирайте с договориране през тази седмица, тъй като сте застрашени от провал. Първите три дни от седмицата ще са спокойни и сполучливи. Четвъртъкът се очертава като напрегнат. В петък ще намерите решение на личен проблем, а в събота ще имате тежък сблъсък с конкуренти.

Основната ви задача през този период е да се пазите от ударите и провокациите на противниците ви

Лъв
През този период върху вас ще окажат влияние различни енергии. Те ще успеят да подтикнат някои от вас към активност, докато други ще се вземат твърде на сериозно и ще проявят гордост. Настроението на мнозина от представителите на зодията ще бъде формирано от гняв и недоволство. Те ще са предизвикани основно от финансовите проблеми, които ви притискат напоследък.

Не се отпускайте! Опитайте се да си владеете нервите. Те ще са ви нужни, тъй като за съжаление напрегнатият етап ще продължи малко повече от два месеца. Седемдневието също се очертава като доста напрегнато за вас и поради тази причина ще сте завладени от мрачно настроение. Понеделник и вторник ще са спокойни, но останалите дни ще ви донесат доста трудности.

Дева
Благодарение на гордостта и самочувствието си ще успеете да отхвърлите всяка зависимост и да покажете, че сте устойчиви на всичко, вещае вашият седмичен хороскоп.
Задължително вземете нужните мерки срещу застрашително нарастващите атаки от страна на ваш недоброжелател. Той разбира се цели дестабилизация на положението ви.

Основната ви задача през този период е да се пазите от ударите и провокациите на противниците ви и да защитавате територията си. При това имайте предвид, че далеч не става въпрос само за настоящия период, а по принцип. През първите три дни от седмицата напрежението ще е слабо и ще ви осигури относително спокойствие. В четвъртък обаче ще ви образуват сериозни нерви. Петък и събота също се очертават като доста напрегнати, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.