Седмичен хороскоп за периода 16-22 септември 2019 – петъкът се очертава като истинска бомба за някои от вас (III част)

0
571

Периодът е успешен за реализиране на деловите ви цели

 

седмичен хороскоп
Периодът е успешен за реализиране на деловите ви цели

Според точния седмичен хороскоп за периода 16-22 септември, представителите на зодия
Везни ще бъдат под въздействието на сериозно напрежение.

Освен това звездите съветват Скорпионите да не подценяват трудностите, а Стрелците да се владеят, тъй като и за тях дните ще са доста напрегнати.

Какво още предрича точният седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак, можете да научите в следващите редове.

Ето какво разкрива седмичният хороскоп за периода 16-22 септември:



Везни
Опитайте се да се запознаете с допълнителната информация, която ще ви е от полза за реализацията на задачите. Тя ще ви помогне не само в бизнес, а и в личен план. Точният седмичен хороскоп вещае, че предстоящият период ще е изключително труден за онези от вас, които се опитват да мамят в деловите отношения.

Съветът на звездите към действащите в сферата на бизнеса, е да проявят лоялност, тъй като в противен случай ще си създадат сериозни неприятности. Добрата новина е, че базата, върху която сте стъпили, е стабилна.
Петъкът се очертава като доста нервен, но въпреки това ще се справите. Съботата пък ще е благоприятна и успешна. Неделята ще премине под знака на добрия късмет, но същевременно няма да липсва и напрежение. Истината е, че това важи и за дните от понеделник до четвъртък.

Действайте настойчиво по целите си, но се запасете и с търпение

Скорпион
През настоящата седмица ще реализирате плановете, които сте начертали до най-малката подробност. Периодът е успешен за реализиране на деловите ви цели. Бъдете внимателни, защото някой се готви да ви нанесе тежки удари под кръста. По всяка вероятност става въпрос за съперник от обществените среди.

Действайте настойчиво по всичките си цели, но въпреки това се запасете с търпение, ще ви е необходимо за крайния резултат. Предстоят ви месеци на усилена изява. Понеделник се очертава като доста добър ден за вас, представители на зодия Скорпион. Останалите делнични дни от седмицата ще сте достатъчно активни, за да постигнете успех. Събота и неделя обаче ще ви донесат ядове.

Стрелец
Периодът е отличен за утвърждаване не само в делови, а и в личен план. Мнозина от вас ще бъдат провокирани от микс от положителни и отрицателни влияния. Не си позволявайте да се отпускате, тъй като това може да доведе до дестабилизация.

Сега е моментът да планирате прецизно изпълнението на поставените от вас цели и да следите стриктно за осъществяването им. След променливия понеделник, останалите делнични дни ви носят успехи, но и много нерви. Петъкът ще е успешен, но не трябва да прибързвате. Уикендът ще е доста нервен и неприятен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.