Три тежки катастрофи днес взеха две жертви и ранен човек

0
450

И днес обстановката на пътя не беше спокойна. Две български семейства загубиха своите близки в катастрофи. Една жена е ранена и е в болницата

Три катастрофи днес взеха две жертви и една ранена жена Сн: БГНЕС

Около 01:10 часа след полунощ става тежка катастрофа в района на с. Велиново.

Мъж на 29 години от гр. Шумен управлявал  „Опел Виваро“. Докато вземал десен завой, водачът изгубил правоуправлението на товарния автомобил. „Опел“-ът се блъска в камион с влекач марка „Ман“ от Стара Загора. Товарният камион е управляван от жена на 54 години.

Две жени на 31 и на 59 години загинали на място. Те са пътували в „Опел“-а и са от Шумен.

29-годишният водач е изпратен в МБАЛ в Шумен. След направен преглед е установена травма на белия дроб. Оставен е за лечение в болничното заведение.



Взета му е кръвна проба за наличие на алкохол. Днес очакваха резултатите да станат готови. Жената водач на влекача „Ман“ е тествана на място с дрегер. Пробата е отрицателна.

Днес в 16:40 часа стана друга тежка катастрофа близо до Благоевград. Жена на 49 години е пострадала и е откарана в МБАЛ – Благоевград. Пътната драма е верижна катастрофа, при която се ударят „Опел“ с микробус „Форд“ и едно „Ауди“.

На място на пътния инцидент идват патрули на полицията и линейка. Служителите на КАТ обособяват обходен маршрут, докато тече огледа на място.

Част от движещите се МПС-та предпочели да се придвижват по пътя от Благоевград през ж.к. Струмско  към Долно Церово.

И само 20 минути по-късно на същото място, само че в отсрещното платно се удрят български „Опел“ и македонски „Мерцедес“. Но няма пострадали, съобщи БГНЕС.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.