Президентът Радев даде нагледен пример на българите (+фото)

0
553

Снимки на президента Радев се появиха в социалните мрежи. Те предизвикаха двуполюсни коментари

Президентът Радев се опитва да дава личен пример

Вчера президентът Радев пътувал из софийските улици на колело.

От репортаж на БТВ стана ясно, че ген. Радев не се е разхождал за удоволствие с колелото. От Президентството съобщили, че от известно време така отивал на работа.

Случайни граждани, станали свидетели на гледката  снимали и качили снимки в различни групи във Фейсбук. Включително и в „Забелязано в София“.

Коментарите валят като дъжд и варират в двете крайности.



Според едни, президентът Радев заслужава похвала, че използва колело. Така той дава и своя личен пример.

Според други не дава пример, а е поредната ПР акция.

Ген. Радев отива на работа с колело от няколко дни

Гражданин поставя въпроса защо президентът Радев няма каска на главата? Отговорът от друг потребител е, че с каска нямало да бъде забелязан и сниман.

Други питат защо не са снимали охраната на ген. Радев зад колелото. Дали тя също се придвижва с колело или е автомобила на НСО.

Всеки има право да изказва своето мнение, защото живеем в демократични времена.

Обаче има факт, който не може да бъде оспорен от никого. Ген. Радев наистина е в отлична спортна форма.

Ако карането на колело в София е нарочен ПР, то качването му до Кончето в Пирин не може да бъде наречен така. Или дори да го определим като ПР, то не всеки е в състояние да го направи.

На 13 март 2018 г. ген. Румен Радев посети 68-ма бригада „Специални сили“ в Пловдив. Докато преминаваше през двора на поделението, напълно спонтанно се метна на висилката и направи салто. Случката беше толкова неочаквана, че дори охраната на президента показа спонтанна реакция на изненада.

Но тук идва на дневен ред един много важен въпрос. Не за политическите принадлежности и за ПР-а, а за качествата, които армията развива у хората.

Преди дни ген. Боцев награди старши сержант Цвятко Делков. Причината е геройска постъпка, при която спаси жена от нападатели в центъра на града.

Факт е, че тренираният и добре обучен войн знае как да постъпи в кризисни ситуации и да реагира адекватно, за да спаси дори човешки живот.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.