Тази нощ е вълшебна: Всички мечти и желания се сбъдват

0
1219

Намислете си желания. Вижте кои мечти все още не са ви се сбъднали. Пожелайте си ги. Тази нощ е вълшебна

Това е една вълшебна нощ

На 23 септември 2019 г. в 07:52 часа настъпва есенното равноденствие.

Навлизаме в астрономическата есен. Денят и нощта стават равни. След 23 септември нощта започва да нараства, а денят се смалява.

Този процес ще продължи до пролетта. През месец март ще се случи пролетното равноденствие. Нощта и денят отново ще бъдат равни. Но тогава денят ще започне да нараства за сметка на нощта.

Старите хора вярвали, че нощта преди есенното и пролетното равноденствие е вълшебна. Че тогава се отварят портали към невидимите светове. Че Господ – Творецът се показва от Рая и наблюдава какво се случва на Земята.



Затова хората вярвали, че всяко желание и мечта, за които се молят, ще бъдат чути от Всевишния.

Затова и вие не изпускайте своя шанс.

Помислете си какво не ви достига в живота. Какво сте искали, а не сте успели да постигнете сами.

И не забравяйте да поглеждате към Небето. Междувременно може да видите някоя падаща звезда или друг небесен феномен.

В момента не се намираме в ситуация на звездопади. Но това не пречи Всевишният да ви изпрати някоя падаща звезда, за да ви покаже, че е чул вашите молитви.

Днешният ден беше прекрасен! В цялата страна напече ярко слънце и топлото време се завърна. За разлика от изминалите последни дни, когато живакът сутрин отчиташе от 3 до 6 градуса. А през деня не се качваше повече от 20 градуса на много места в България.

Във Велико Търново отпразнуваха 111 години от Денят на Независимостта. Наред с всички изненади и атракциони, които старостоличани бяха подготвили, слънцето направи празникът още по-прекрасен.

Заради топлото и ясно време днес, нощното небе е кадифено красиво. Ясно се виждат звездите от различните съзвездия. Гледката е прекрасна!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.