Седмичен хороскоп за периода 23-29 септември 2019 – Овните и Телците ще успеят да постигнат целите си, а Близнаците… (I част)

0
884

Много е важно да не се самозабравяте

 

седмичен хороскоп
Много е важно да не се самозабравяте

Точният седмичен хороскоп за периода 23-29 септември ще ви разкрие какво да очаквате в дните до неделя.

Според точния седмичен хороскоп за периода 23-29 септември, Овните и Телците ще успеят да постигнат целите, които са си поставили. Близнаците също ще успеят да осъществят намеренията си, но при тях ще е нужно да положат повече усилия.

Ето какво още съветва точният седмичен хороскоп всеки един от представителите на зодиака:

Овен
Животът ще ви поднесе редица изненади през този период, които ще ви накарат да почувствате дълбоко удовлетворение от свършената работа.
Много е важно да действате хитро, бързо, без измами или обвързване. Преобладаващата част от представителите на огнената зодия ще насочат действията и вниманието си към материалната сфера. Само по този начин ще успеете да постигнете максимален ефект и да реализирате намеренията си. Петък, както и уикендът, се очертават печеливши дни за вас. Във вторник и сряда продължете започнатото. Четвъртък ще е доста успешен и печеливш.



Ще усетите дълбоко удовлетворение от свършената работа

Телец
И този път ще преминете през периода, овладявайки емоциите си и запазвайки правото си на последната дума. За съжаление може да се изкушите да използвате не до там достойни начини за изява, постигане на целите или задържане на постигнатото. Ако успеете да заемете престижна позиция, не си позволявайте да се държите като феодали, защото много добре знаете, че нищо не е вечно. Петъкът ще е успешен, а през уикенда очаквайте приятни изненади. Дните до четвъртък ще са успешни, но пък за сметка на това ще имате доста нерви. Казано с други думи – ще платите за успеха с нервите си.

Близнаци
През този период основните ви занимания ще са особено ползотворни. Ще успеете да завоювате сериозни успехи през тези седем дни. Всичко това ще се дължи на факта, че разполагате с невероятни възможности за осъществяване на деловите, личните и социалните цели. Това обаче далеч не се отнася за случаите, в които разчитате само и единствено на собствените си сили. Петъкът се очертава като доста слаб откъм успехи, но пък за сметка на това ще ви образува доста нерви. Във вторник има голяма вероятност да се сблъскате със сериозни трудности. Срядата се очертава като доста тежка, а четвъртъкът ще е нервен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.