Седмичен хороскоп за периода 23-29 септември 2019 – Някои от вас ще трябва да отварят очите си на четири, защото… (II част)

0
409

За Девите седмицата се очертава като изключително успешна

 

седмичен хороскоп
За Девите седмицата се очертава като изключително успешна

Точният седмичен хороскоп вещае, че представителите на някои зодии ще трябва да са нащрек и да отварят очите си на четири, защото противниците чакат само да направят грешка.

Според точния седмичен хороскоп, периодът ще е благоприятен за Раците, Лъвовете ще трябва да се пазят от противниците си, а Девите ще си паднат на късмета.

Какво още вещае точния седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак, можете да научите в следващите редове:

Рак
Опитайте се да дадете път на доброто, което носите в себе си и да общувате с открито сърце. По този начин ще успеете да постигнете безпроблемно намеренията си и да извлечете максимална полза от всяка една ситуация.
Периодът се очертава като доста плодотворен за вас, Раци. През тези седем дни материалният успех и деловата реализация ще са на ниво.
Новостите за вас са, че започва периода на лична стабилизация. Тя ще се изрази в потискане на личните проблеми и възстановяване на душевния баланс. Вторникът ще е благодатен. Дните до четвъртък също ще са успешни, но пък за сметка на това ще ви образуват доста нерви. Петъкът също ще е нервен но успешен, докато уикендът ще е изключително ползотворен.



Настоящият период няма да се отличава значително от предходните няколко седмици

Лъв
Това, че винаги се стремите да сте първи ви дава сила да преодолеете затрудненията, които възникват и да се включите активно в събитията. Настоящият период няма да се отличава съществено от предишните няколко седмици. За съжаление за голяма част от представителите на царствената зодия се очертава сериозно напрежение, породено от нестабилната ви позиция. Ситуацията има отношение към службата и е възникнала в резултат на клеветите, нападките, лъжите и злословенето по ваш адрес. Дните от вторник до четвъртък ще ви създадат известни неудобства. Петъкът, както и уикендът се очертават като доста успешни.

Дева
Според точния седмичен хороскоп ще получите солидни материални придобивки от участието ви в бизнес проект. Това обаче далеч не означава, че делата ви няма да бъдат съпътствани от проблеми и главоболия. За вас, представители на зодия Дева, предстои седмица на делова реализация и финансова стабилизация. Казано с други думи – седмицата ще е изключително благодатна за вас. Усилията ви ще бъдат подчинени на действия по стратегическите цели. Превземането им ще е последователно, но пък за сметка на това категорично. Именно по този начин ще направите изключително важна крачка към развитието си. Реализацията ви през следващите дни ще е успешна, но няма да липсват и проблеми. Петъкът също се очертава като успешен. Уикендът ще е успешен, но пък и доста нервен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.