Тази живителна напитка ликвидира коремните мазнини и подобрява храносмилането

0
849

Ще се изненадате от бързото й и безотказно действие

 

коремните мазнини
Ще се изненадате от бързото й и безотказно действие

Ще се изненадате приятно от лекотата и бързината, с които тази живителна напитка ще ви помогне да се избавите от коремните мазнини. Освен това тя ще подобри значително процеса на храносмилане.

Все повече хора от съвременното общество се оплакват от перманентна умора, тежест в стомаха, сънливост и наддаване на тегло, дори в случай, че не прекаляват с приема на храна.
Ако и вие сте от хората, които усещат сънливост и дискомфорт след нахранване, то определено е нужно да обърнете сериозно внимание на храносмилателната си система.

Едва ли има човек, който да не е наясно с факта, че след нахранване, организмът насочва основно енергията си към процеса на храносмилане. Ако имате известни проблеми с този процес, то тогава организмът ви прави всичко по силите си да спести енергия, намалявайки други функции.

Когато организмът ви не усвоява правилно храната, която сте приели, то не само се чувствате постоянно уморени, а и сте значително по-податливи на хронични заболявания от различно естество.



Най-често хората, които страдат от храносмилателни проблеми и натрупване на коремните мазнини, биват застигнати от артрит, различни видове алергии, а дамите и от предменструален синдром. Също така се влошава настроението, концентрацията на паметта и вниманието ви.

Правилното усвояване на хранителните вещества ще повиши енергията ви

В случай, че страдате от проблеми с храносмилането и коремните мазнини се лепят като дъвка по тялото ви, е добре да се довелите на тази живителна напитка. Става въпрос за чай от копър. Той не само ще ви освободи от неприятното подуване на корема, а и ще се избавите от отоците. Не на последно място – ще подобрите значително храносмилателния процес.

Билките, съдържащи се в чая за подобряване на храносмилателния процес дължат ефективността си на увеличаването на притока на кислород в храносмилателния тракт. В резултат на това се забързва процесът на храносмилане, подобрява се работата на червата и се предотвратява образуването на газове.

За да подпомогнете храносмилането и да се избавите от неприятното подуване, заложете на живителната напитка, която ще ви разкрием в следващите редове. Както вече споменахме, тя ще ви избави и от коремните мазнини.

Доброто усвояване на полезните вещества от храната ще ви осигури повече енергия.

Ето и продуктите, които са ви нужни, за да си приготвите вълшебния чай в домашни условия:
2 ч. ч. вода
1 ч.л. семена от копър
½ ч.л. семена от кориандър
1 ч.л. зелен чай
Посочените продукти са за приготвянето на две чаши чай.

Смесете всички съставки, сложете ги в термос и ги залейте с гореща вода. Запарете ги за 20 минути, след което прецедете. Пийте чая топъл, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.