Най-българските младоженци вдигнаха най-българската сватба

0
373

Живописна и красива, тази сватба ще се помни дълги години. Честито на щастливите младоженци, които избраха да се венчаят по този уникален начин!

Най-българските младоженци вдигнаха най-българската сватба

Милена и Румен решават да скрепят своята любов с брак.

Когато подготвят поканите младоженката написала, че не желае да получава букети от своите гости. Но иска дрескод народна носия. Всеки един гост да бъде облечен по стара българска традиция.

Поканените гости с огромна радост приели отправеното към тях предизвикателство.

Всеки открил носия и в деня на сватбата всички гости били неповторими.



Самата сватба се проведе по класическия сценария. Първо в градската ритуална зала. След това венчавка във варненския храм-паметник „Свети Атанасий“ извършена от свещеник. И накрая купон в заведение в центъра на Варна.

Докато младоженците и техните гости се придвижвали от ритуалната зала към храма и след това към ресторанта станали атракцията на деня.

Нямало човек, който да не се спре и да не им се радва. Чужденците били във възторг от гледката. Стотици са заснели щастливите младоженци. По този начин съпричастни към щастието и радостта на сватбарите се присъединиха и много напълно непознати.

Екипът на ТОПактуално.ком поздравяваме сем. Милена и Румен Димитрови и им пожелаваме безкрайна любов, много щастие и да си родят прекрасни дечица!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.