Седмичен хороскоп за периода 30 септември – 06 октомври 2019 – За някои от вас няма да липсват проблеми (I част)

0
395

Възползвайте се максимално от шансовете, които ви се дават

 

седмичен хороскоп
Възползвайте се максимално от шансовете, които ви се дават

Точният седмичен хороскоп за периода 30 септември – 06 октомври, вещае доста интересни неща.

Така например според точния седмичен хороскоп представителите на зодия Овен ще се радват на атрактивен и доста активен период. За Телците предстои работа в екип, а Близнаците и Раците ще трябва да се активират.

Какво очаква всеки един представител от зодиака, можете да научите от точния седмичен хороскоп в следващите редове:

Овен
Възползвайте се максимално от информацията, с която разполагате, без да се губите в догадки и съмнения. Именно тя ще ви помогне за бързото напредване в делата. За разлика от други периоди сега Слънцето влиза малко по малко в пика си заранта. Според астрологичните канони това означава, че периодът до 06 октомври ще е наситен с множество лични и делови задачи. В никакъв случай не си позволявайте да отлагате изпълнението им. Понеделник и сряда са сполучливи и разкриват добри възможности. Вторник и четвъртък се очертават като трудни дни. Петъкът е благодатен, а уикендът ще ви донесе напрежение.



Възползвайте се максимално от информацията, с която разполагате

Телец
Ако следвате приоритетите си, несъмнено ще успеете да подобрите качеството си на живот. За вас тази година есента започва повече от добре. Акцентирайте основно върху необходимостта да действате в съдружие. Материалната реализация на деловите ви проекти ще ви донесе проблеми. Обърнете сериозно внимание на здравословното си състояние. Онези от вас, които сядат зад волана, трябва да са изключително внимателни.
Понеделник и сряда ще са добри дни за вас. Същото важи и за вторник и четвъртък. Петък и уикендът обаче се очертават доста нервни и напрегнати.

Близнаци
През този период е нужно да поставите кариерата си на преден план. Насочете преобладаващата част от енергията си в тази посока. Изправени сте пред период наситен с желания и трудно решими проблеми. Въпреки обнадеждаващите ви контакти в обществените среди, стопроцентовата реализация на целите ви, е доста съмнителна. Провалът се дължи на факта, че хората, на които основно разчитате, ще ви измамят. При все, че понеделникът се очертава като добро начало на седмицата, през останалите дни ще изгубите темпото. Петък и събота се очертават като благоприятни дни, а неделята ще е изпълнена с напрежение.

Рак
Дните от този период за вас ще преминават в доста объркана делова атмосфера. Крайно време е да си дадете ясна причина, поради която негативните събития ви преследват постоянно.
Сега е по-важно от всякога да се мобилизирате. Ще получите добри шансове, които в никакъв случай не трябва да изпускате. С изключение на четвъртък, останалите делнични дни ще са доста трудни. Петък и събота са положителни. Неделя и понеделник ще ви донесат доста нерви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.