Седмичен хороскоп за периода 30 септември – 06 октомври 2019 – Началото на седмицата ще донесе доста трудности за някои зодии (II част)

0
445

Ще срещнете различни препятствия по пътя към реализацията на плановете ви

седмичен хороскоп Точният седмичен хороскоп сочи, че представителите на царствената зодия Лъв ще стъпват гордо в засилен период. Такъв очаква и Девите, но ще е нужно да бъдат малко по-активни. На Везните ще се наложи да концентрират усилията си върху здравословното състояние, а Скорпионите е добре да се опитат да не бъдат злопаметни.

Какво вещае още точният седмичен хороскоп за периода 30 септември- 06 октомври, можете да научите в следващите редове:

Лъв
Бъдете премерени в думите и действията си и дайте да се разбере, че не може да пренебрегват интересите ви. От дълго време насам се разгръща тенденция за положителни промени в личен план. При това тенденцията е засилваща се. С началото на новата седмица навлизате в страхотен жизнен и социален етап от развитието ви. Понеделникът ще ви донесе промени. Вторникът ще е тежък, а сряда и четвъртък макар и трудни, ще са успешни. В петък ще успеете да пожънете успех чрез хитрост. В събота също ще постигнете добри резултати, но неделята се очертава доста нервна.

Дева
Колкото и да ви е трудно, ще се наложи да се мобилизирате и да преодолеете неуредици от различен характер. Ще срещнете различни препятствия по пътя към реализацията на плановете ви. Към момента не се изявявате в пълен умствен и физически капацитет. Това разбира се ще се отрази пагубно на реализацията на плановете ви. За щастие ще се намери някой, който да ви помогне и всичко ще тръгне по план. Задават се финансови проблеми, предизвикани от ваши делови партньори. Всички делнични дни ще са успешни, но няма да ви липсва и напрежение. Петъкът и уикендът се очертават като изключително ползотворни.



Обърнете повече внимание на здравето си

Везни
През този период ще анализирате задълбочено събитията в живота ви, опитвайки се да откриете своето място в тях. Точният седмичен хороскоп сочи, че здравословното ви състояние е доста нестабилно. Именно това е и причината за липсата на концентрация и енергия, което се отразява пагубно върху работата ви. Нека укрепването на здравето ви бъде приоритет през тази седмица. Не започвайте важни дела и задачи, преди да се стабилизирате. Делниците ще преминат под знака на успеха. В петък ще ви атакуват с лъжи и измами. Събота ще е спокойна, но неделя ще ви донесе нерви.

Скорпион
Започнатите нови задачи изискват да се съсредоточите върху работата си. Бъдете честни и не се опитвайте да си отмъщавате точно сега, съветва точният седмичен хороскоп. Не влизайте в кавги с хора от администрацията. Само така ще успеете да си спестите редица проблеми. Задават се добри промени в делови план. Понеделник и вторник ще са доста трудни и променливи. Сряда и четвъртък макар и нервни ще ви донесат сполука. Петък е неблагоприятен, но пък уикендът ще е невероятен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.