Седмичен хороскоп за периода 30 септември – 06 октомври 2019 – Хитруването ще донесе сериозни проблеми на някои зодии (III част)

0
432

Вие кипите от енергия и това личи във всяка една от изявите ви

 

седмичен хороскоп
Вие кипите от енергия и това личи във всяка една от изявите ви

Точният седмичен хороскоп вещае, че поведението на Стрелците през този период ще окаже огромно влияние върху остатъка от годината. Козирозите ще успеят да се справят с проблемите си.

Съветът на точния седмичен хороскоп към Водолеите е да не рискуват, а към Рибите – да не хитруват.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всеки зодиакален знак, можете да научите в следващите редове:

Стрелец
Ежедневието ви през този период се очертава доста натоварено. Ще трябва да сте доста организирани, за да успеете да се справите със задачите си. За онези от вас, които са честни и почтени, периодът се очертава като изключително успешен. Нечестните от вас обаче ще си създадат сериозни проблеми. Понеделник и вторник ще са успешни, а оставащите дни до уикенда се очертават като доста нервни. Почивните дни ще ви донесат сполука.



Ще е необходимо да си създадете стегната организация, за да успеете със задачите

Козирог
Вие кипите от енергия и това личи във всяка една от изявите ви. За преобладаващата част от вас е от изключителна важност да заздравят взаимоотношенията си с външния свят. Към днешна дата при повечето от вас те изглеждат като след тежка катастрофа. Косвеното влияние на взаимоотношенията ви с външния свят засяга по някакъв начин и сполуката ви в професионален план. Ако не направите това, бъдете готови за множеството трудности, които ще последват. Първите два дни от седмицата ще са много трудни и напрегнати. Сряда и четвъртък ще преминат под знака на силното нервно напрежение. Петъкът ще е слаб, съботата – надеждна, а неделя ще ви зарадва с успехи.

Водолей
През тази седмица личният ви живот и професионалната ви заетост ще заемат основно място в мислите ви. Имайте предвид, че е доста рисковано да живеете предимно с измами, особено когато става въпрос за делови отношения. Изглежда за голяма част от вас това няма никакво значение. От доста дълго време насам вие се осланяте именно на измамите, въпреки множеството предупреждения. Внимавайте, през седмицата ви предстои доста тежка служебна атака. Понеделник и вторник ще са доста проблематични. Сряда и четвъртък носят успех. Петък е неуспешен, но пък уикендът ще премине под знака на успеха.

Риби
Натрупалата се болка в душата ви, ви принуждава да стоите настрани от тези, които ви нараняват. И вие започвате да се увличате по хитруването, което само ви пречи. Не е изключено то да се превърне в причина за доста тежки лични и делови проблеми. Не премълчавайте неудобни ситуации, които могат да създадат проблеми на някого. В понеделник ще успеете чрез хитрост. Вторник ще е много нервен. Сряда и четвъртък ще ви донесат сполука. Петък и уикендът се очертават като успешни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.