Месечен хороскоп за октомври 2019 – зодия Овен

0
437

Опитайте се да контролирате емоциите си

 

месечен хороскоп
Опитайте се да контролирате емоциите си

Октомврийският месечен хороскоп е изцяло в унисон със застудяващото време.

Както през втория есенен месец няма да липсват слънчеви дни, така и за някои зодии се очертават значителни успехи според октомврийския месечен хороскоп.

Кои са щастливите зодии и какво очаква всеки зодиакален знак през този период, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае октомврийският месечен хороскоп за всяка една зодия:



Овен
Представителите на огнената зодия Овен ще бъдат увлечени в работата си през този период. Собствените ви идеи ще се превърнат във вдъхновение за реализацията на сложни, но пък за сметка на това печеливши проекти. Нужно е да мобилизирате силите си още от самото начало на месеца. До края на периода ще останете уверени в себе си и ще успеете да осъществите плановете, както и да решите проблемите си.

Напълно потънали в работата обаче, ще пренебрегнете половинката си. Сами се досещате, че това може да доведе до ескалация на напрежението в семейството. Опитайте се да отстъпвате, особено по нефундаментални въпроси. Компромисът в този период ще изиграе огромна роля. Предстоят ви и много събирания, които ще ви помогнат да се сближите още повече с фамилията ви.

Забравете с отношенията си с трети страни, ако не искате да изгубите партньора си

Любов и семейство
В началото на периода ситуацията в личния ви живот ще е доста напрегната. Ще бъдете обвинени в измяна, макар и несправедливо. Всъщност вие много добре знаете какво ви е заложено на карта. Ако не прекратите всички отношения с трети страни, то тогава рискувате да изгубите партньора си.

Кариера и финанси
В първите дни от месеца решението на някои важни задачи ще забуксува. Ще ви се наложи да потърсите спешно изход от създалата се ситуация. Решението ще ви дойде чисто интуитивно. Крайно време е да се доверите на интуицията си, няма да ви подведе. До средата на месеца всичко ще си дойде на мястото и отново ще сте на върха на успеха.

Не обръщайте внимание на злобните погледи и завистта на колегите ви, докато решавате важни бизнес въпроси. Имайте предвид, че ако го направите, това ще ги стимулира още повече при изпълнение на коварните им планове. Към края на месеца най-накрая ще намерите време за почивка и ще имате възможността да се отпуснете.

Ще се наложи да помогнете на ваш близък приятел, който е в нужда. Ако откликнете на молбата му след време ще се уверите, че не е било грешка.

Здраве
През целия месец ще сте под нервно напрежение. Многото работа в съчетание със семейни сблъсъци ще ви изкарат извън равновесие. Нестабилното ви емоционално състояние може да причини сърдечни проблеми, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.