Месечен хороскоп за октомври 2019 – зодия Рак

0
358

Много от вас ще се радват на появата на още едно дете

 

месечен хороскоп
Много от вас ще се радват на появата на още едно дете

Според октомврийския месечен хороскоп, периодът няма да е никак лесен за представителите на зодия Рак.

От една страна ще сте доволни от постиженията ви на работното място, но пък от друга няма да липсват завистници, които се опитват да ви очернят живота. Съществува риск да се окажете в центъра на клюки и интриги, без дори да се усетите.
Въпреки това се опитайте да се насладите на постиженията си.

Любов и семейство
По отношение на семейството, месецът ще премине под знака на спокойствието, вещае октомврийският месечен хороскоп. Има вероятност да се поглезите със семейна почивка или пътуване. Семейните ценности ще бъдат ваш приоритет през този месец и то съвсем заслужено.

Много от вас ще се радват на появата на още едно дете. То може да остави много от разногласията ви с партньора в миналото. През този месец ви очакват доста радостни събития и срещи със стари приятели. Атмосферата около вас ще е доста приятна. Дори може да се откъснете от работата ви за известно време.



Не е изключено да се окажете в центъра на клюки и интриги

Необвързаните от вас ще се запознаят с човек, който отначало няма да им допадне. Въпреки това се вгледайте по-добре в него. В крайна сметка не външният вид, а отношението е важно. Ако ме позволите да го опознаете, ще разберете, че точно това е човекът, когото търсите.

Кариера и финанси
На работното ви място не всичко върви по мед и масло. Колегите ви завиждат, партньорите ви притискат, а шефовете ви ще оценяват всеки ваш ход. Колкото и да е трудно и това време ще отмине. Опитайте се да мислите за себе си докато работите, а не за това какво мислят околните, съветва октомврийският месечен хороскоп.

През втората половина от месеца дейността ви ще е по-ползотворна. В главата ви изведнъж ще нахлуят доста интересни идеи за разширяване на бизнеса. Не е изключено да промените начина си на работа или да направите някои промени в екипа. Каквото и да решите, то ще е за добро. Ако сте стартирали нов, обещаващ проект, е нужно да заемете активна позиция.

Здраве
Октомврийският месечен хороскоп не вещае сериозни здравословни проблеми през периода. Пазете обаче гърлото си, знаете, че то е слабото ви място. Опитайте се да овладеете дефицита на витамини. Сезонът е богат на плодове, така че се възползвайте от тях. Сега е моментът да се погрижите за имунитета си, за да не ви създава проблеми през зимата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.