Месечен хороскоп за октомври 2019 – зодия Лъв

0
440

Необвързаните от вас ще бъдат завладени от романтични чувства

 

месечен хороскоп
Необвързаните от вас ще бъдат завладени от романтични чувства

За съжаление октомврийският месечен хороскоп вещае, че периодът няма да е от най-благоприятните за представителите на царствената зодия Лъв.

През този месец се вгледайте много внимателно в хората около вас. Не е изключено мнозина от тях да се възползват от добротата ви, а други просто да ви излагат. Избавете се възможно най-бързо от тези личности.

Междувременно ще се нуждаете от подкрепата на надеждни приятели повече от всякога. В случай, че се получи разрез в семейните отношения, бъдете готови да се отбранявате.
Енергията ви през този месец ще е толкова силна, че съществува риск да изпепелите всичко наоколо. Затова съветът на астролозите е да бъдете по-сдържани.

Любов и семейство
И в семейните отношения нещата няма да са такива, каквито искате, сочи октомврийският месечен хороскоп. Ще сте недоволни от поведението на половинката ви. Няма да липсват поводи за сблъсъци с половинката ви и това ще разваля настроението ви. Не е изключено недоволството от партньора ви да прерасне в раздразнение. Не е изключено да си спретнете сериозен скандал.
Няма да успеете да оправите веднага отношенията ви след това, така че най-добре заемете позиция на изчакване.



През този месец ще преливате от енергия

Необвързаните от вас ще бъдат завладени от романтични чувства. Не е изключено да се впуснете във връзка, която обаче няма да трае дълго време. По всяка вероятност ще останете силно разочаровани от човека, който първоначално е успял да ви плени. Не страдайте, съвсем скоро ще срещнете правилния човек. Просто е нужно да проявите още малко търпение.

Кариера и финанси
На работното ви място ви очакват доста срещи с влиятелни личности, някои от които ще доведат до много добри резултати, сочи октомврийският месечен хороскоп. Ако се захванете с мащабен проект, направете всичко по силите си да го докарате докрай. От вас ще се изисква да покажете цялата компетентност, на която сте способни.

В процеса на работа обаче няма да липсват и доста трудни моменти. Въпреки това ще успеете да се справите с възложените ви задачи. В резултат на това ще успеете да спечелите добри пари и ще се издигнете в очите на ръководството. Добре е в края на месеца да сте по-икономични, тъй като в противен случай може да се докарате до сериозна финансова криза.

Здраве
За съжаление през целия месец старите ви болежки ще напомнят за себе си. Не се доверявайте на народната медицина, ако не искате да влошите допълнително ситуацията. Направете си пълен преглед, за да установите причината за обострянето на хроничните ви заболявания, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.