Месечен хороскоп за октомври 2019 – зодия Дева

0
376

Бъдете особено внимателни с финансите си

 

месечен хороскоп
Бъдете особено внимателни с финансите си

Октомврийският месечен хороскоп вещае, че представителите на зодия Дева ще срещнат финансови затруднения през периода.

За да успеете да върнете дълговете ви и да подобрите финансовото си положение, ще е нужно да си намерите и допълнителна работа.

През втората половина на месеца ще пожелаете да се обогатите духовно. Ще успеете да осъществите някои от плановете си успешно.
Задава се повратен момент в живота на необвързаните от вас.

Ето какво още вещае октомврийският месечен хороскоп за представителите на зодия Дева:



Любов и семейство
Не е изключено необвързаните от вас най-накрая да срещнат човека, когото винаги са търсили. Ще е нужно да вкарате в действие цялото си обаяние, за да привлечете интереса му/й. Проявете инициатива и не се страхувайте от нови взаимоотношения. Освободете се от предишните си разочарования и се отдайте изцяло на новия роман.

Задава се повратен момент в живота на необвързаните представители на зодия Дева

Семейните от вас ще усетят сериозен застой в семейния живот. Ще ви се иска да направите радикални промени, за да получите нови емоции. Ако имате възможност, отидете на екскурзия със семейството си. Опитайте се да изградите нови планове с партньора ви, това ще ви помогне за сближаването.

Немалка част от представителите на зодия Дева ще станат родители през този период, вещае октомврийският месечен хороскоп. Това събитие несъмнено ще обедини семейството. Грижите за бебето пък ще повишат жизнеността ви и бойния ви дух. Това на свой ред несъмнено ще се отрази на работоспособността ви.

Кариера и финанси
Както вече споменахме трябва да сте много внимателни с финансите си, тъй като ви очакват финансови затруднения. Задават се сериозни разходи, повечето от които няма да бъдат обосновани. Спрете да харчите пари наляво и надясно, тъй като в противен случай ще затънете в дългове, преди да се усетите. Включете режим „икономии“.

През втората половина от месеца ще сте по-активни и ще успявате да решавате по-бързо служебните си задачи. Най-накрая ще успеете да завършите всички дела до крайния им срок и може да се отпуснете за малко. Към края на месеца финансовата ви ситуация ще започне да се стабилизира.

Здраве
Обърнете сериозно внимание на имунната си система. Забравете за нездравословната храна. Хранете се по-често и на по-малки порции. Ходете, плувайте и правете дихателни упражнения за укрепване на сърцето. Общувайте с близките и роднините си, за да се заредите с положителна енергия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.