Месечен хороскоп за октомври 2019 – зодия Козирог

0
385

Не пренебрегвайте здравословните си проблеми, за да не се усложнят още повече

 

месечен хороскоп
Не пренебрегвайте здравословните си проблеми, за да не се усложнят още повече

Октомврийският месечен хороскоп сочи, че през този период представителите на зодия Козирог ще наблегнат основно на работата и кариерата си.

В устрема си към върха на кариерата, не трябва да забравяте, че успяват само тези, които изпълняват и най-незначителните задачи.

През този месец обърнете внимание на незначителните на пръв поглед неща и не изпускайте нищо от поглед. Не се доверявайте, преди да проверите щателно човека срещу вас. Проявете голяма доза предпазливост по отношение на непознати хора.

Какво още вещае октомврийският месечен хороскоп, можете да научите в следващите редове:



Любов и семейство
Периодът е подходящ за срещи с роднини и приятели. Излизайте по-често от дома си. Доброто ви настроение ще е заразно и ще се предаде на роднините и приятелите ви. Ако прекарате повече време с децата си, ще си дадете сметка, че те са най-добрите ви мотиватори.

Излизайте по-често от дома си

Покажете повече нежност в отношенията ви с партньора. При все, че романтиката не ви е вродена, направете малко усилия. Ще разберете колко е красиво, когато раздавате приятни емоции. Партньорът ви несъмнено ще забележи това и ще ви е много благодарен.

Посветете последните дни от месеца на подобрения в дома. Изгладете отношенията с партньора си, ако сте се сдърпали, макар и за нещо дребно. Ако от дълго време не сте обновявали жилището си, е време за ремонт.

Кариера и финанси
През първата половина от месеца ще ви се наложи да поработите доста усилено. Забързаното ви ежедневие ще премине в дълги разговори с партньорите и разработване на нови бизнес стратегии. Не забравяйте и за помощта, която са ви оказали колегите ви. Без тях нямаше да успеете да стигнете толкова високо по йерархичната стълбица.
В никакъв случай не заемайте позиция в конфликтите в колектива. Не проявявайте надменност по отношение на онези, които са ви помогнали изключително много в служебните дела.

Здраве
Октомврийският месечен хороскоп сочи, че периодът няма да е много добър по отношение на здравословното ви състояние. Не е изключено през този месец да ви мъчат силно главоболие, възпаления от различен характер или пък проблеми с горните дихателни пътища. Не пренебрегвайте здравето си. Направете нужните изследвания и прегледи и започнете предписаното ви лечение. В противен случай ситуацията ще се усложни още повече. В никакъв случай не си поставяйте сами диагноза и не се самолекувайте. Обърнете се към специалист, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.