Месечен хороскоп за октомври 2019 – зодия Водолей

0
479

В никакъв случай не бързайте да се разкривате изцяло пред партньора си

 

месечен хороскоп
В никакъв случай не бързайте да се разкривате изцяло пред партньора си

Октомврийският месечен хороскоп идва с добра новина за представителите на зодия Водолей. Тя е, че месецът се очертава доста добър откъм финансова гледна точка.

Това означава, че бихте могли да си позволите да купите нещо, за което отдавна мечтаете или пък да изтеглите краткосрочен заем. Разбира се това далеч не означава, че трябва да се отпускате и да харчите безразсъдно.

Не е изключено да отбележите напредък в кариерата. Ще имате невероятен късмет, който ще ви помогне да разрешите по възможно най-бързия начин всички проблеми, които възникнат през този месец.

След средата на месеца е време да направите равносметка и да планирате бъдещите ви задачи.



Какво още ви очаква през този период, можете да научите в следващите редове от октомврийския месечен хороскоп:

Любов и семейство
Тези от вас, които са семейни от доста време и имат деца, ще се радват на прекрасен период. Децата ще са изненадващо послушни, а половинката всячески ще ви показва любовта си. Какво друго ви е нужно, за да сте щастливи?

Към средата на месеца има голяма вероятност да получите добри новини. Не е изключено в скоро време да станете родител отново или пък баба (дядо). Добрата новина ще ви държи в тонус дълго време. Ще успеете да заредите с оптимизъм цялото ви семейство.

Направете равносметка и планирайте бъдещите ви задачи

За онези от вас, които все още не са обвързани, октомври обещава красив любовен роман. Бъдете в готовност, защото всичко ще е изключително бурно и страстно.
Ще успеете да разрешите всички проблеми, които възникнат, без каквито и да било вълнения или съмнения. Особено що се отнася до психологическите.

В никакъв случай не бързайте да се разкривате изцяло пред партньора си.
Колкото по-мълчаливи и загадъчни сте поне в началото, толкова по-добре ще се развива зараждащата се връзка.

Кариера и финанси
Позицията, която заемате най-накрая ще ви развърже ръцете. През този месец ще успеете да си купите много от нещата, за които отдавна мечтаете. Работили сте усилено, така че заслужавате да се поглезите малко. Не се разпускайте твърде много обаче, за да не се окаже, че сте в затруднено финансово състояние.

Тези от вас, които имат собствен бизнес ще се радват на небивал успех. Ще успеете да се покажете във възможно най-добрата светлина в сделките. Всяка една инвестиция, която направите, ще ви носи дивиденти. До неоспорима победа в работата ще ви доведат само точността и последователността.

Здраве
Месецът се очертава доста опасен откъм травми. Може да се порежете дори на лист хартия. В този ред на мисли избягвайте пътуванията, особено ако се налага да шофирате вие. Бъдете особено внимателни при работа с остри предмети, огън и електричество, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.