Месечен хороскоп за октомври 2019 – зодия Риби

0
422

Някои от приятелите ви плетат интриги зад гърба ви

 

месечен хороскоп
Някои от приятелите ви плетат интриги зад гърба ви

Октомврийският месечен хороскоп вещае, че за представителите на зодия Риби периодът се очертава като изключително спокоен.

По-голямата част от времето ще прекарате заобиколени от приятели и роднини. Ще оставите работата на заден план поне в първите дни от месеца. Ще дадете преднина на емоционалния компонент на вашата същност.

Повече от всякога ще изгаряте от желание да пожертвате кариерата си заради душевното ви спокойствие и хармонията с всички членове на семейството.
Не е изключено към средата на месеца старо ваше хоби да ви донесе печалба. Тя несъмнено ще ви вдъхне оптимизъм и ще ви зареди с вдъхновение.

Не е изключено да поемете риск и да внедрите в живота си нещо, което преди ви се е струвало безумно. Към днешна дата всичко е различно, така че не се страхувайте да се издигнете. Само така ще постигнете желания успех.



Огледайте внимателно обкръжението си, защото не е изключено някои от приятелите ви да плетат интриги зад гърба ви. Имайте предвид, че тези интриги ще ви попречат да реализирате таланта си изцяло.
Поради тази причина е добре да се избавите от тях по възможно най-бързия начин.

Не е изключено някои от приятелите ви да плетат интриги зад гърба ви

Ето какво още вещае октомврийският месечен хороскоп за представителите на зодия Риби:

Любов и семейство
В личен план не се очакват промени. Онези от вас, които все още не са обвързани, ще трябва да се задоволят с компанията на приятели.
За тези Риби, които са започнали връзката си наскоро, се задават редица щастливи моменти. Отношенията с избраника ви ще са повече от чувствени и хармонични.

Някой от роднините ви ще се нуждае от помощ, не му отказвайте.
Семейните от вас ще прекарат спокойно месеца. Не се очертават сериозни конфликти с половинката ви.

Кариера и финанси
За съжаление по отношение на финансите положението ви ще е доста нестабилно, вещае октомврийският месечен хороскоп. Този проблем ще е породен само и единствено от непрактичността ви или небрежността ви. Преобладаващата част от парите, които сте спечелили ще отидат за решаване на семейни проблеми.

До края на месеца ще успеете да докарате бюджета си почти до нула и ще се наложи да започнете да пестите. Междувременно ще се появят нови обещаващи проекти, възползвайте се от тази възможност.

Здраве
Опитайте се да излизате по-често на чист въздух, правете разходки в парка. Силното ви главоболие, безсънието и есенната депресия, които ви мъчат, са причинени основно от липсата на кислород, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.