Д-р Светла Балтова разкрива астрологичните аспекти на 2020 г.

0
1399

Д-р Светла Балтова гостува в предаването Portal12.bg – Портал 12 като представи своята астрологична прогноза за 2020 г.

Д-р Балтова представи своята  астрологична прогноза за 2020 г.

Началото на астрологичната  2020 г. ще започне на 26 декември 2019 г. Тогава ще наблюдаваме слънчево затъмнение в Козирог.

В световен план ще се наблюдават много промени. А в тях българското участие ще бъде значимо. България също е под знака на Козирог. Промените могат да бъдат реални, но може да бъдат под формата на една духовна вълна. Тази духовна вълна ще започне от България. В световен план предстои един нов Ренесанс в човешката еволюция.

Предстои съвпад между две мощни планети – Сатурн и Плутон. През август двете планети са били много близо една до друга, но след това се раздалечили. В края на годината отново ще се срещнат.

Плутон представлява Хадес – Господарят на подземното царство. Сатурн представлява Хронос – древногръцкият бог на времето. Наричат го още Господар на кармата.



В комбинация енергията на тези две мощни планети ще донесе интересни действия. На светло ще излязат пазени тайни, укривани истини, спотаени страхове. От отделните хора те ще преминат към обществено достояние. Ще паднат много маски.

Сатурновата енергия ще наложи тези проблеми да бъдат преработени. Сатурн руши старите структури, за да създава нови. Това ще породи хаос. Този хаос ще бъде подреден само чрез любовта. Не става дума за привличането между жените и мъжете. Любовта е най-мощната енергия, която води до сцепление на частиците в материята.  Учителят Петър Дънов казвал, че любовта е по-мощна енергия и от гравитацията.

Проявленията на любовта в земен план означава ежедневно правене на добро под формата на грижа. Както и всеки от нас да се поставя на мястото на другия.

През 2020 г. ще има среща на смъртта с кармата. Особено внимание ще се обърне на майчината любов. Ние вече ставаме свидетели на протестите срещу стратегията за детето. Тези протести ще продължат. Но те показват колко е важна връзката родител-дете.

Особено важен аспект през 2020 г. е грижата за нашия свят. Не случайно се появиха толкова много екологични движения. Все повече ще осъзнаваме, че планетата е живо същество. Лично тя ще ни подсказва какво трябва да правим, за да можем да я съхраним.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.