Златна есен: Така превръщате дома си в чудно приказен (любопитни идеи)

0
857

Не случайно я наричаме златна есен. Пълна с красиви багри, цялата природа сияе преди да настъпи зимата. Направете и своя дом приказен

Красив венец от сухи листа и шишарки внася прекрасната златна есен в дома ви

През есента имаме всичко необходимо, за да внесем красота и уют у дома.

Червени и златни листа от дърветата. Кестени, шишарки и жълъди от гората. Узрели плодове и прекрасни цветя от градината. Стиска сухи треви от поляната. И с малко фантазия ще се получи чудо.

Златна есен – впрегнете своето въображение и сръчност.

Ако си съберете цветни листа, можете да си изработите красив венец. Поставете го на входната врата или на вратата на балкона.



Подредете ябълки и круши с няколко шишарки върху подходящ поднос. Сложете го на секцията у дома, върху камината или на друго място. Тази цветна красота ще ви зарежда с приятно настроение всеки път, когато погледнете към нея.

Наберете или си купете хризантеми. Вържете голяма кордела в есенни багри върху вазата и ще получите страхотна декорация. По същия начин можете да постъпите с вашата саксия, в която растат хризантемите у дома.

В никакъв случай не забравяйте тиквите. Използвайте както големи тикви, така също и онези малки и интересни цветни тикви, които се използват само за декорация.

Сложете в една стъклена или керамична чиния няколко кестена и няколко жълъда. Добавете две три шишарки. Сложете глог или шипки и няколко есенни листа. Поставете своята икебана в средата на масата, на която се храните или на масата в хола. Всички ще бъдат очаровани.

Ако вкъщи имате панерче от ракита или кошница от тръстика, незабавно ги извадете и ги напълнете с даровете от есенната природа.

За да постигнете още по-голям есен ефект в дома си, добавете есенни елементи. Потърсете в магазините салфетки с есенни цветя или с есенни листа. Купете си нова покривка с есенен десен. Или пък бродиран тишлайфер с есенни листа, цветя и плодове.

Можете да си купите нови чинии с есенни мотиви. Или пък чаши. Намират се такива за кафе, чай и за безалкохолни напитки.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.