Д-р Стоилов говори за еволюцията в организма, която ще оформи новия човек

0
591

Кардиологът д-р Румен Стоилов изнася изключително интересна лекция пред камерата на Portal12.bg – Портал 12. Тя е свързана с еволюцията

Д-р Румен Стоилов

Д-р Стоилов казва, че в нашия организъм има високо съдържание на силиций.

Благодарение на него нашите клетки могат да светят. Те приемат светлина и енергия от Слънцето. При това по такъв начин, че човек може да се храни само със слънчева светлина.

В епифизната жлеза се съдържа хормонът мелатонин. Благодарение на него нашата кожа потъмнява, когато сме изложени на слънце. Но също така, според последните изследвания, мелатонинът задържа и слънчевата светлина в тялото. По същия начин, по който хлорофилът в растенията.

Оказва се, че 30% от енергията в нас е съхранена в този хормон. Белтъците в организма не могат да функционират и чрез тях всички органи в тялото, докато не се задвижи хормонът мелатонин.



В момента човешкият организъм съчетава растението, животното и слънчевото същество. Чрез еволюцията ние трябва да станем ангели.

През следващите години натрупването на силиций в тялото ще става все по-голямо. Човекът ще може да използва директно слънчевата светлина все повече. Докато в един момент тя ще бъде напълно достатъчна и като храна.

В България е заровена капсула на времето. Тя се намира в района на Пирин. Под Добрич също има заровена капсула на времето. Тя дава рогът на добруджанското изобилие.

Но във всеки българин има по една лична капсула на времето. В района на Малко Търново казват, че има таен тунел – проход към Египет.

Повечето хора мислят по следния начин: Един път всичко да си дойде на мястото, за да мога да почувствам спокойствието“. Но с напредване на еволюцията и осъзнаването на Духа разбираме, че истинската сентенция звучи така: „Почувствай спокойствие и всичко ще си дойде на мястото.“

Когато човек започне да живее в равновесие и да подрежда своя вътрешен свят, светът около него също ще започне да се подрежда правилно. Всички страхове и неудобства започват да изчезват.

Още изключително интересни и полезни факти за еволюцията ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.