Мъж на 27 загина, дете и двама възрастни с травми в болницата, катастрофа с учебна кола

0
827

И днес пътната обстановка в страната не беше спокойна. Има жертва. Млад мъж на 27 години. Автомобил нацели учебна кола и причини големи щети

Тежка катастрофа в Плевен – намачкаха учебна кола Сн: Блиц

Трагедията № 1 на пътя се разигра тази сутрин.

На главния път между Разград и Попово се движи БМВ. Водачът губи правоуправлението на автомобила. Той навлиза в канавката край пътя и се преобръща многократно. Спира в близката нива.

На място е загинал 27-годишният водач от с. Ломци.

В колата са пътували още мъж на 29 години, жена на 21 и дете на 15 години.



Те са откарани в болницата в Търговище. От тримата в най-тежко положение се намира мъжът. Той има контузия на глезена и травма на гръбначния стълб. Освен това е в комоцио.

Жената е получила фрактура на бедрената кост. А 15-годишното момиче има фрактура на глезена. Жената и детето са вън от опасност, съобщи Дарик.

Тялото на загиналия водач е откарано в Съдебна медицина за аутопсия. Образувано е досъдебно производство. Резултатите от доклада на патолога ще внесат яснота по случая.

Днес в следобедните часове в Плевен стана тежка катастрофа. Лек автомобил се блъснал с много голяма сила в учебна кола. За щастие въздушната възглавница е успяла да се отвори, затова няма пострадали.

Очевидци направили снимки и ги пуснали в плевенските социални групи.

По пътя се виждат части от двата автомобила. Пътната драма се разиграла в района на плевенската гара, която се намира в центъра на града.

Полицията разследва случая, но все още няма изнесена официална информация какво точно се е случило.

Горещото лятно време до обяд рязко се промени. Живакът падна, а след това започнаха валежи от дъжд в различни части от страната.

Досещате се, че мокрият асфалт  става опасен. На първо място за превозните средства, а след това и за самите пешеходци.

Времето ще бъде мокро и студено до края на седмицата. Ако през почивните дни планирате пътувания на далеко, бъдете внимателни.

Шофирайте внимателно не само в населените места, но и извън тях. Не се подвеждайте, че липсата на други превозни средства на пътя не крие рискове и вие можете смело да натискате газта.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.