Големият актьор Васил Михайлов изпрати своя син при Всевишния

0
1616

Страшна трагедия сполетя Васил Михайлов. Той загуби своя син Александър, който напусна нашия свят след боледуване

Васил Михайлов загуби своя син Александър. Съболезнования! 

Александър Михайлов беше наследил творческия талант на своя баща. Но се реализира като журналист, автор на детски пиеси, режисьор в куклен театър.

Вече доста години водеше предавания за култура по БНР в програма “Христо Ботев”. Неговият глас беше добре познат на българските слушатели.

През септември Сашо постъпил в болницата. Лекарите били откровени, че състоянието му не е добро. Но до последния си дъх Александър не изгубил надежда, че ще продължи да живее.

Болестите му били сериозни – диабет и сърдечно-съдови проблеми. Но казват, че виновник за кончината е рак.През месец август Александър Михайлов стана дядо за първи път. А капитан Петко Войвода – прадядо. Синът Васил и снахата Радостина станаха родители на сладко момиченце Леа.

Александър Михайлов седнал в средата в студиото на любимото БНР

Но за съжаление щастието в семейството не продължи дълго. Два месеца по-късно Александър си отиде само на 55. А имаше толкова много творчески проекти, които искаше да реализира не само в БНР.

Опелото беше извършено в храм “Света София”. Стотици се събраха, за да си вземат “Сбогом!” с Александър Михайлов. Той имаше много приятели и страхотни колеги. Споменът за Сашо ще продължи да живее още дълги години в техните сърца.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.