Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 октомври (I част)

0
381

Не отивайте в крайности в търсене на правилното решение

 

седмичен хороскоп
Не отивайте в крайности в търсене на правилното решение

Седмицата открива сериозни перспективи пред по-сериозните и дейни зодиакални знаци, сочи точният седмичен хороскоп.

Какво още вещае седмичният хороскоп за периода 07-13 октомври, може да научите в следващите редове:

Овен
Ще работите двойно, за да приключите започнатата работа и да се подготвите за предизвикателството, пред което ще бъдете изправени. Това седемдневие поставя началото на тримесечен борбен период, през който ще насочите усилията си към задачи от делово естество. Именно те ще са най-значими за вас. Ще пожънете успех в бизнес средите и при провеждане на срещи. Днес бъдете активни. Сряда се очертава като доста тежка, а четвъртъкът ще е ползотворен. Петъкът ще е доста напрегнат и неприятен, но пък за сметка на това уикендът ще е страхотен.

Телец
Много е важно да помните, че са малко непоправимите неща и не трябва да отивате в крайности, докато търсите правилното решение, съветва точният седмичен хороскоп. Ще успеете да реализирате по много добър начин вашите лични и служебни цели. Имайте предвид, че най-добрия начин за осъществяването на служебните ви цели, е партньорството с правилния човек. Шансът ви в това отношение, е на ваша страна. Пазете се от мръсни номерца, защото никак не са малко хората, които кроят такива планове. Днес успехът ви ще е невероятен. Сряда се очертава като доста труден ден, а четвъртъкът ще е хубав. Петък ще е успешен въпреки кавгите, а уикендът ще е напрегнат.



Опитайте се да държите емоциите си под ключ

Близнаци
Продължете да търсите своите пътища, защото далеч не сте постигнали всичко, което искате. Имайте предвид, че сегашните ви успехи бледнеят в сравнение с това, което ви предстои. През този период ще имате много добри моменти, в които ще можете да реализирате намисленото по отношение на личните и деловите цели. Имайте предвид обаче, че периодът ще е доста напрегнат и трябва да се постараете да държите емоциите си „под ключ“. Ако не спазите това условие, шансовете ви за успех ще намалеят значително. Контролирайте емоциите си, за да дадете шанс промените да се разгърнат според очакванията ви. Делничните дни, без четвъртък, ще са доста напрегнати. Петък е труден, защото ще ви се наложи да решавате проблеми в условията на кавги. Уикендът се очертава спокоен.

Рак
Отделете време за анализ на добрите идеи, които имате. През този период ще присъствате активно в различни социални сфери. Това ще ви помогне до голяма степен да реализирате целите, които сте си поставили, сочи точният седмичен хороскоп. В службата не е изключено да възникнат проблеми с началството. Ако искате да ги избегнете, бъдете по-изпълнителни. Делничните дни ще ви носят успех, с изключение на вторник и сряда, които ще са доста трудни дни. Уикендът е благоприятен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.