Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 октомври (II част)

0
297

Съсредоточете се върху разработването на идеи, които биха подобрили финансовото ви състояние

 

седмичен хороскоп
Съсредоточете се върху разработването на идеи, които биха подобрили финансовото ви състояние

Този седемдневен период може да се определи като проспериращ, динамичен и прогресивен за много от зодиакалните знаци, сочи точният седмичен хороскоп.

Какво още вещае той за всеки зодиакален знак, можете да научите в следващите редове:

Лъв
Дистанцията, която държите по отношение на останалите, ще ви отведе в друга посока, а не там, където бихте искали. Точният седмичен хороскоп сочи, че голяма част от представителите на царствената зодия няма да са особено доволни от близкото им ежедневно обкръжение. Причина за това са клюките, които напоследък се разпространяват по ваш адрес. Някои от вас дори ще сложат край на дългогодишно приятелство поради тази причина. Периодът е отличен за печалби и създаване на нови ползотворни контакти. Ще успеете да реализирате всички домашни цели, които сте си поставили. Днешният ден и сряда, са доста напрегнати. Четвъртък ще е благоприятен, а петък – труден. Уикендът ще ви зарадва с успех.

Опитайте се да владеете нервите си

Дева
Съсредоточете се върху разработването на идеи, които биха подобрили финансовото ви състояние. Този период разкрива много добри възможности за вас, Деви. Ще успеете да реализирате различни цели, ще отбележите финансови постижения и ще създадете ползотворни контакти. Имайте предвид, че партньорско коварство може да ви изненада доста неприятно. Обърнете внимание на нервите си, напоследък сте доста изнервени. Опитвайте се да се владеете. През делничните дни напрежението и успехите ще вървят ръка за ръка. Петък и неделя ще са доста напрегнати. Съботата обаче се очертава спокойна.



Везни
Бъдете по-отговорни към себе си и продължете да общувате, без да робувате на нездравите интереси на околните. През този период късметът ви ще е неотлъчно до вас, възползвайте се максимално. За съжаление обаче нервността също ще ви съпътства навсякъде. Опитайте се да се владеете. Вторник и сряда са спокойни, но в четвъртък ще имате доста напрежение. Петъкът ще е изпълнен с многобройни кавги. Съботата ще е благоприятна, но неделя ще ви донесе сериозни затруднения.

Скорпион
Точният седмичен хороскоп вещае, че колегите ви вероятно ще се опитат да ви натоварят със задължения, които не са само ваши. Седемдневието ще е доста благоприятно за вас. Ще получите много възможности да разрешите проблемите, които не ви дават мира от доста време. На фона на добрата тоналност изпъква само един контрастен акорд и той е свързан с вашата емоционална неуравновесеност. Опитайте се да се владеете. Сряда и четвъртък ще са благодатни и успешни. Петък и уикендът се очертават като доста позитивни, пише
zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.