Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 октомври (III част)

0
510

Опитайте се да владеете емоциите си

 

седмичен хороскоп
Опитайте се да владеете емоциите си

Точният седмичен хороскоп съветва да не подценявате проблемите, а вместо това да се опитате да намерите правилното решение за всеки един от тях.

Какво още вещае седмичният хороскоп за периода 07-13 октомври, можете да научите в следващите редове:

Стрелец
Промените, които предизвиквате вие самите започват да оказват влияние и на хората от обкръжението ви. Вие ще сте вдъхновени и настойчиви и ще продължите да реализирате целите, които сте си поставили. Разбира се основните направления както винаги, са две – лични и служебни цели. Периодът е изключително благоприятен за създаване на партньорства – не само лични, а и делови. Бъдете по-внимателни с обществените си контакти, защото ви дебнат притворство и коварство. Всички дни от седмицата ще са благоприятни и ще ви носят успех. Това обаче далеч не означава, че трябва да занижите бдителността си към околните.

Периодът е изключително благоприятен за създаване на партньорства

Козирог
Крайно време е да започнете да си давате сметка за впечатлението, което създавате у околните с поведението си. Обикновено вашият подход към околните е доста агресивен и настоящото седемдневие няма да е изключение. Опитайте се да овладеете емоционалното си състояние, съветва точният седмичен хороскоп. В противен случай ще се превърнете в обект на подли и коварни удари от отсрещната страна. Бихте могли да регистрирате невероятни административни и професионални постижения, ако повишите активността си. Оставащите дни от седмицата са много добри за разгръщане на потенциала ви.



Водолей
Вниманието ви ще бъде съсредоточено към новите познанства и приятелства, пред които да се изявите. Партньорството и съвместните усилия в деловите среди ще се превърнат във великолепен източник за реализация на стремежите ви. Опитайте се да се владеете по-ефикасно, тъй като няма да липсва напрежение. Няма да е пресилено, ако кажем, че то ще е доста високо. Днешният ден, както и четвъртък, ще ви изправят пред сериозни трудности. Сряда е много добра. Петък ще ви разкрие добри възможности, а уикендът ще е доста неорганизиран.

Риби
В професионален план ще продължите да стъпвате смело към целта, която сте си поставили. В емоционално отношение периодът се очертава силно напрегнат за вас, вещае точният седмичен хороскоп. Това не означава, че ще сте лишени от шанса за реализация. За да ги осъществите обаче ще е нужно да се концентрирате върху тях и да вложите цялата си енергия. С повече воля нещата ще ви се получат. Най-голямо внимание през този период ще трябва да обърнете на контактите ви в обществените среди. Делничните дни ще са изпълнени с трудности. Уикендът изисква активност, но ще ви донесе и успехи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.