Различните зодии имат късмет с определени числа! (Ето кои са те)

0
536

Всяка една зодия си има късметлийско число

Всяка зодия с късметлийско число, сн. Фейсбук

Представителите на различни зодии имат число, което им доставя благополучие, успех и щастие.

Петицата е под знака на Юпитер. Числото носи мощна положителна енергия за зодия Стрелец.

И силата се удвоява, ако работата му е свързана с комуникация с хора. Не веднъж се е споменавало, че зодия Стрелец е галеник на съдбата.

Присъства ли в някое число петицата, това е огромен късмет за тях. Добре е да носят бижута или орнаменти със звезда с пет лъча.Шестицата е подвластна на Венера. Това е късметлийското число за представители на знаците Везни и Телец.

Носи им късмет и удоволетворение, ако се занимават с нещо любимо. Както и в любовта. Идеалната дата за сватба за тях е определено 06.06.

Имат си и числа, с които се комбинират за по-голям късмет, например с 4, за сватба. Или за повече креативност и успехи-с 9.

Седмицата е числото на Сатурн, успешно, но носи късмет най-вече на зодия Козирог.

Планетата е планета на пречките, но зодията ще се справи с лекота с тях,ако има такова число някъде. Именно седмицата помага на козирозите да „чуват” своите ангели пазители.

Урановото число 8 е щастливото за Водолея. Осмицата представлява двоен образ. Тя им помага да черпят енергия от невидимия свят и от измерения, които се простират далеч отвъд човешките възприятия.

Осмицата е числото на различните, способните, оригиналните. То принадлежи на хора, които са на едно ниво над останалите, но често оставащи и неразбрани за околните. Осем символизира безкрайността.

Числото осем помага на Водолея винаги да е енергичен и креативен. То може да се разглежда и като спирала.

Затова всякакви орнаменти и бижута със спираловидна форма носят късмет на този оригинален зодиакален знак.

Девятката е под закрилата на планетата Нептун. Девет символизира затварянето на кръга, завършеност.

Това е числото на зрелостта. Този елемент принадлежи на Рибата. Този воден знак трябва да избягва остри предмети и никога да не носи остри бижута. Нейният орнамент е кръга.

Девятката, ако се комбинира с числото едно, това носи пари на представителите на зодия Риби.

Девет комбинирано с числото две за Рибите означава засилване на интуицията и взимане на правилно решение в особено труден момент от живота им.

А представител на Риби може да привлече любовта към себе си, ако съчетае числото девет с шестицата. Успехът е гарантиран!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.