Ето как кръшкат жените според зодията (II част)

0
405

Няма да ви е трудно да ги разгадаете, ако сте наясно с особеностите на зодията

 

зодията
Няма да ви е трудно да ги разгадаете, ако сте наясно с особеностите на зодията

В първата част на този материал ви запознахме как кръшка всяка дама в зависимост от зодията й.

В следващите редове ще ви разкрием как кръшкат останалите дами в зависимост от тяхната зодия.

Ето ги и тях:

Везни
Представителките на тази зодия умират от страх от това, че измамата им ще бъде разкрита. Това означава, че ако те наистина са кръшнали от правия път, ще реагират изключително остро дори и на най-невинните ви въпроси. Те ще изпадат в паника всеки път, щом си помислят, че всички са разбрали какво са направили.



Скорпион
Няма да ви е никак лесно да разкриете изневярата на дамите от тази зодия. В живота тези дами винаги са твърде загадъчни и двусмислени. В този ред на мисли, ако забележите, че партньорката ви е станала още по-загадъчна, определено имате повод за притеснение. В случай, че е сложила поне четири пароли на телефона си, няма съмнение, че крие доста пикантни тайни от вас.

Стрелец
Тези дами знаят, че са виновни, защото са излезли от правия път и много се притесняват да не бъдат разкрити. Истината е, че се опитват да прикрият изневярата си по доста особен начин – избухвайки и ядосвайки се на партньора си, сякаш той има вина, че тя е принудена да го мами.

Някои дами стават още по-грижовни и мили след изневяра

Козирог
Зодията вещае, че тези дами винаги ще изпитват вина, ако по някаква причина си позволят да ви кръшнат. И как иначе като в крайна сметка, те са изключително отговорни и сериозни личности. В опита си да изчисти съвестта си, тя ще стане още по-грижовна и мила към постоянния си партньор. Имайте предвид, че ако партньорката ви е от тази зодия и напоследък е прекалено добра с вас, то работата й определено не е чиста.

Водолей
За жените Водолей, приятелките са всичко. Въпреки това обаче, тя дори няма да им спомене за любовника си – нито хубаво, нито лошо. Поне в началото ще е така. В момента, в който нейните приятелки заподозрат нещо и започнат да я подпиват, тя несъмнено ще сподели случващото. Дори ще си изпее всичко от душа. Тогава случващото се ще стане обществено достояние, защото, ако приятелките знаят, това означава, че целият свят знае.

Риби
По природа тези дами не са предателки, нито пък обичат да мамят. В случай, че картите вече са хвърлени и измяната е налице, те се предават. Същевременно обаче се притесняват ужасно от случилото се. В такива случаи тя ще избягва да ви гледа в очите, ще се смути и ще стане още по-чувствителна което означава, че е открила „риба в дълбините на океана“, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.