Топ астрологът Павел Глоба: Късметът и щастието ще споходят тези зодии до края на месеца

0
1550

Гребете с пълни шепи от шансовете, които Вселената така благосклонно ви предоставя

 

Павел Глоба
Гребете с пълни шепи от шансовете, които Вселената така благосклонно ви предоставя

Топ астрологът Павел Глоба вещае, че късметът и щастието ще споходят тези зодии до края на месеца.

За да научите кои са щастливите зодии според прогнозата на топ астролога Павел Глоба, е нужно да прочетете следващите редове.

Успехът буквално ще се сипе върху тях като капки пороен дъжд върху главите им. Въпреки това е добре тези зодии да се вслушат в съветите на звездите.

Ето кои са щастливите зодии според Павел Глоба:



Овен
Прогнозата на топ астрологът сочи, че представителите на огнената зодия Овен, през този месец ще успеят да преодолеят дълго държаните страхове. Те най-накрая ще се осмелят да направят радикални промени в живота си. Причината за това ще е мощен енергиен поток, който ще покрие с пелена от щастие този зодиакален знак. Не е изключено промените да включват смяна на работата, или мястото на пребиваване. Не е изключено да бъдете обзети от желание да сключите брак или пък да бъдете изненадани от новината, че очаквате дете.

В дните до края на месеца късметът и щастието ще валят над вас като пороен дъжд

Телец
През този месец ще успеете да разрешите с лекота проблемите, които до неотдавна ви изглеждаха неразрешими. Ще успеете да преодолеете успешно дори трудностите с парите. Отношенията ви в семейството ще придобият нови, топли тонове, а любовните ви връзки ще искрят с нови цветове. Най-хубавото е, че за всичко това няма да се изискват специални усилия от ваша страна. Всичко някак си ще се получава от само себе си и то във ваша полза, категоричен е топ астрологът Павел Глоба.

Близнаци
През настоящият месец Близнаците ще бъдат сполетени от доста екстравагантни идеи. Астрологът съветва родените под този зодиакален знак да забравят за всичките си страхове. Не поглеждайте назад и забравете за хората, които по някакъв начин са ви причинили болка или пък са ви предали. Смело вземете живота си в ръце и тръгнете с бодра крачка към по-добрите за вас времена.

Козирог
Октомври може да изпълни най-важното и съкровено желание на хората, родени под знака на Козирог. Съветът на топ астролога Павел Глоба е да следите много внимателно за знаците, които Вселената ви изпраща. От изключителна важност за вашето щастие, е да не пропуснете момента. Не забравяйте, че може и да не ви се даде втори шанс, така че дерзайте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.