Седмичен хороскоп за периода 14-20 октомври (I част) – за някои зодиакални знаци седмицата ще е повече от напрегната

0
559

Стойте далеч от кавги и разправии

 

седмичен хороскоп
Стойте далеч от кавги и разправии

Астролозите определят периода за доста натоварен и драматичен. Какво очаква в детайли всеки един зодиакален знак, можете да научите от точния седмичен хороскоп.

Същевременно периодът ще бъде доста успешен за Овните. Съветът към Телците е да избягват кавгите. Що се отнася до Близнаците – на тях им предстоят напрежение и личностни съревнования.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия:

Овен
Определете точно целите си за настоящия период и насочете енергията си към тяхното изпълнение. Придобивките ще ви мотивират да работите още повече. Не се съмнявайте, че предстои разгръщането на доста напрегнато, но в същото време и доста успешно седемдневие. През този период е от изключителна важност да стоите настрана от конфликти в бизнеса и административните среди. За мнозина от представителите на зодията този период ще постави началото на промени. Понеделник и вторник се очертават като проблемни дни. Сряда ще е ярко успешна, но четвъртък ще е неприятен. Петък и уикендът, са доста сполучливи.



През настоящата седмица служебните ангажименти ще са повече от обикновено

Телец
При все, че през настоящата седмица вашите служебни ангажименти ще са доста повече от обикновено, това няма да ви затрудни осезаемо. Навлизате с огромен ентусиазъм в настоящия период и сте решени да свършите всичко, което сте планували. Според точния седмичен хороскоп най-важното през настоящата седмица е да не се конфронтирате с деловите си опоненти и да не влизате в разправии. Имайте предвид, че ако пренебрегнете този съвет, разправиите не само ще ви извадят от равновесие, а и ще ви изправят пред доста остри делови неприятности. Поради тази причина действайте много внимателно и не си позволявайте да изпускате нервите си. Понеделник и четвъртък се очертават като доста тежки дни. За разлика от тях останалите делнични дни ще са успешни. Петъкът ще е доста тежък поради силните удари, които ще получите от противници в материалната сфера. Събота ще е много нервна, но пък за сметка на това неделята ще е печеливша.

Близнаци
И при вас, както и при Телците служебните ангажименти ще са повече, но няма да ви затруднят съществено. Това, което ще се случи през този период ще обогати представите ви за живота и ще ви даде светлина за много неща, които досега не са ви били ясни. Перспективите ще ви се изяснят много повече в сравнение с преди. Като цяло седемдневието за вас се очертава изключително напрегнато, тъй като около вас постоянно ще се заформят разни кавги. Освен това ще възникнат и административни проблеми, които ще задържат сериозно напредъка ви. Бъдете по-предпазливи, защото се задават доста тежки удари за вас. Петъкът ще премине под знака на проблемите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.