Седмичен хороскоп за периода 14-20 октомври (II част) – за някои от вас промените ще са наложителни

0
677

Ще се натъквате почти ежедневно на нови възможности

 

седмичен хороскоп
Ще се натъквате почти ежедневно на нови възможности

Точният седмичен хороскоп сочи, че през този период Раците ще действат със замах. За представителите на царствената зодия Лъв предстои развитие, а Девите ще се развиват.

Какво още ще донесе предстоящият период за представителите на всяка една зодия можете да научите от точния седмичен хороскоп в следващите редове:

Рак
През тази седмица ще можете да направите много по-реалистична оценка за случващото се с вас и около вас, в сравнение с преди. Ще продължите да работите усърдно по проектите, по които се трудихте досега. В същото време ще търсите реализация на идеите и целите си. Не сте много ентусиазирани за реализиране на целите ви, но въпреки това ще се насочите към отстраняване на пречки и проблеми, които блокират напредъка ви. Мобилизирайте се, за да успеете да реализирате целите си и не очаквайте да е лесно. Засилете контактите си в обществените среди и тези с административни фактори в деловата сфера. Вторник и неделя се очертават като изключително тежки дни. Петъкът ще е труден и не трябва да прибързвате. Останалите дни ще са благоприятни.

Промените са повече от наложителни и тази седмица ще ви го покаже по категоричен начин

Лъв
През тази седмица ще имате доста разнородни занимания. Личните и професионални постижения ще ви носят удовлетворение. Ако до този момент не сте доловили, че промените са наложителни, настоящата седмица ще ви го покаже конкретно. Не насочвайте усилията си към разрешаване на проблеми, защото няма да имате успех. Изчакайте края на настоящото седемдневие и се захванете с тази задача от следващия период. Вторник и неделя ще са доста напрегнати дни, но и през останалите дни бъдете нащрек. Петък и събота ще са успешни.



Дева
Точният седмичен хороскоп вещае, че през настоящия период ще се натъквате на нови възможности почти ежедневно. Изпълнени сте с почти неизчерпаема енергия и огромно желание за работа. Ще получите доста възможности, но въпреки това по-добре се ориентирайте само към онези, които да близко реализируеми. През тази седмица ще сте доста енергични и в интерес на истината – успешни. За съжаление обаче това ще се случва в условията на сериозни противоречия, които често ще преминават границата на добрия тон. Опитайте се да бъдете по-сдържани. Не е изключено хората, на чиято помощ и подкрепа разчитате да се измъкнат в последния момент по доста дипломатичен начин. Делничните дни ще са успешни, но в условията на много кавги и напрежение. В петък ще успеете чрез хитрост. Събота носи печалби, но ще е доста напрегната. Неделята ще е успешна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.