Седмичен хороскоп за периода 14-20 октомври (III част) – за някои от вас се задават доста остри противоречия

0
519

Промените, които се задават ще са във ваша полза

 

седмичен хороскоп
Промените, които се задават ще са във ваша полза

Точният седмичен хороскоп вещае доста сложен етап за Везните и напрегнат период за Скорпионите. Що се отнася до Стрелците, те ще се реализират точно, както са планирали.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак, можете да научите в следващите редове:

Везни
Много от заниманията ви ще достигнат финалния етап и ще ви дадат повод за радост. Развитието на кариерата ви ще се превърне във ваш приоритет и именно там ще съсредоточите силите си. Този период се очертава като доста лош за вас, вещае точният седмичен хороскоп. Основният проблем, с който ще се сблъсквате постоянно през тази седмица ще е липсата на личен шанс. Някои от вас ще се опитат да преобърнат създалата се ситуация чрез хитруване, за да реализират целите си. Имайте предвид обаче, че прийоми от такъв порядък не са никак надеждни. Всички дни от седмицата, без неделята ще са доста напрегнати, трудни и мъчителни.

Задаващите се промени ще са във ваша полза

Скорпион
Нищо няма да ви попречи да реализирате това, което сте замислили. Предстоят ви хубави събития, а доброто ви настроение ще радва всички около вас. За вас, представители на зодия Скорпион, ситуацията е много по-различна от тази на предходния зодиакален знак. Задават се остри противоречия с някой от професионалната ви среда. Така или иначе обаче ще последват промени, за които спокойно може да се каже, че ще са във ваша полза. Първите два дни от седмицата ще са доста напрегнати. Сряда ще е по-благоприятна, а четвъртък – печеливш, но в същото време и доста неудобен. Петък и събота също ще са доста напрегнати, а неделя – печеливша.



Стрелец
Точният седмичен хороскоп вещае, че през този период вашата популярност ще расте. Постиженията ви няма да минат незабелязано, но това далеч не значи, че трябва да прекалявате с очакванията ви. В главата ви се въртят няколко печеливши идеи, на които бихте се посветили с голямо желание. Периодът е изключително благоприятен за реализирането им. Казано с други думи ще се заемете много сериозно с отстраняването на проблеми, които ограничават доходите ви или блокират възможностите ви за парични печалби. Периодът е много благоприятен за решаване на важни за вас въпроси. В същото време не е надежден за провеждане на преговори и сключване на договори. Първият ден от новата седмица се очертава доста напрегнат. Дните от вторник до петък са доста благоприятни за реализация на материални цели. Това важи и за уикенда, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.