Ексклузивни разкрития за невинната жертва в зверската катастрофа

0
495

Читатели на ТОПактуално.ком от Габрово ни уведомиха, че невинната жертва в тежката катастрофа от техния град е един от най-кадърните габровски зъболекари

В тези тежка катастрофа пиян ром уби един от най-кадърните габровски зъболекари Сн: БГНЕС

Той е само на 42 години. Казва се д-р Любомир Узунов.

През годините успял да се утвърди като изключителен професионалист. Един от малкото зъболекари в Габрово, който успешно прилагал най-новите методи в денталната медицина за лечение и съхранение на зъби. Габровци го определиха като „комплимент“ за техния град. И гордост, че след следване се е върнал в Габрово, а е не е останал да практикува в София.

Имал редица специализации в чужбина. Неговата гибел е загуба за много на брой пациенти, за чиито зъби е полагал успешни грижи. Особено бил добър в изграждането на живи зъби, без да се налага да бъдат умъртвени, за да им се постави корона. Това е едно от достиженията на съвременното зъболечение.

Дълбок поклон пред светлата памет на кадърния млад зъболекар, чиито живот не трябваше да свършва толкова рано!



Кой причини тази трагедия и донесе толкова мъка на габровци?

В автомобила, който причини зверската катастрофа са пътували петима роми.

Те се връщали от годеж, мъртво пияни. Водачът Юлиян бил на 18 години и имал книжка едва от 6 месеца. „Мерцедес“-ът, с който причини трагедията, бил подарен от неговия баща гастарбайтер в чужбина за рождения му ден.

Най-възрастният в компанията също се казва Юлиян на 30 години. Останалите загинали са Илия и Валентин, заедно с техен братовчед на име Георги. Те били пияни, защото се връщали от годеж.

По повод на тази трагедия и причинената смърт на уважавания зъболекар, габровци питат как ромите у нас вземат шофьорските си книжки. И казват, че никой не е виждал ром в учебна кола.

Вероятно и този случай ще даде до мощно обществено негодувание както побоя на продавач в денонощен магазин в Габрово тази пролет, пребит от роми.

Драмата предизвика протести и напрежение в града на Рачо Ковача. Наложи се населеното място да бъде под обсада от жандармерията.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.