ТОП 10 прогнози за бъдещето на света

1
1048

Няма човек, който да не се вълнува от бъдещето на света, защото иска да разбере дали ще ни има или не. Научете повече от последните 10 прогнози за бъдещето на света

Този път не се допитваме до разни врачки и гледачки, нито до предсказанията на Нострадамус, Ванга, Петър Дънов или някой друг.

Учени се ангажираха да анализират онези 10 неща, които ще се случат в бъдещето на света през следващите 10 години.

бъдещето на света
Бъдещето на света ще бъде от хубаво до приказно

Прогнозите за бъдещето на света на британските учени са базирани на настоящото развитие на света, на достиженията на науката и проблемите, по които се работи в момента, но чиито резултати имат отношение с бъдещето.

1. Болестта на Алцхаймер и деменцията ще бъдат овладени.



2. Масово използване на слънчевата енергия като източник на изкуствено осветление чрез генератори, за отопление, за задвижване на производствените мощности.

3. С помощта на човешки геном ще бъде овладян Диабет тип 1. Благодарение на генното инженерство ще бъдат модифицирани човешки гени, които ще бъдат неуязвими по отношение на различни болести, включително и метаболитните заболявания.

4. Човечеството не е застрашено от глад, защото постоянно се разработват нови видове култури, които могат да виреят  в закрити помещения с изкуствено осветление.

Така че каквото и да се случи със Земята в близките години, храна ще има, затова не трябва да се страхуваме за бъдещето на света.

5. Огромен скок в развитие на летателните апарати. Новите въздушни превозни средства ще се движат с електричество и ще могат да превозват не само пътници, но и товари вместо познатите ни ТИР-ове и други камиони, както и кораби.

Тяхната масова употреба ще настане, защото електрическата енергия ще поевтинее значително.

6. Масово навлизане на дигитализацията. Автомобилите, уредите, различните прибори за работа в бита, в производството ще бъдат задвижвани с помощта на сензори, чипове и други устройства. Голяма част от тях ще имат собствена памет и ще могат сами да вземат решения за действие.

7. В момента ние масово използваме опаковки от пластмаса, която се добива на принципа на нефтените продукти. Тези пластмаси са трудни за природно рециклиране или въобще не могат.

В бъдеще подобни опаковки повече няма да има, защото те ще бъдат изместени от биоразтворими продукти, които се правят от целулоза. Спомняте си реклама за тоалетна хартия, в която хвърлиха ролката в тоалетната чиния и тя се разтвори.

8. Бум в борбата с рак – една прекрасна новина за бъдещето на света. Коварното заболяване също ще бъде овладяно, защото ще бъдат открити много и ефикасни природни продукти, които не са токсични и нямат никакви странични ефекти. До тогава използвайте една уникална рецепта, която ще намерите ТУК.

 9. По време на бременността, при раждане и през годините ще се правят постоянни ДНК изследвания и анализи, чрез които ще бъдат откривани болести и незабавно ще започва тяхното лечение.

10. Квантова телепортация е важна част от бъдещето на света. За нея говори проф. Лъчезар Филипов в предаването „Въпрос на гледна точка“. В началото чрез квантова телепортация няма да се местят хора от едно място на друго, но то ще бъде възможно за предмети.

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.