Седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври 2019 г. (I част)

0
576

Седемдневието предоставя страхотни възможности за успешно делово партньорство

 

седмичен хороскоп
Седемдневието предоставя страхотни възможности за успешно делово партньорство

В следващите редове ще ви разкрием какво вещае вашият седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври.

Според точния седмичен хороскоп периодът се очертава идеален за добро партньорство за Овните. Съветът на астролозите към представителите на зодия Телец е да стоят далеч от кавгите. За Близнаците пък предстои стабилизация.

Какво още да очаква всеки един зодиакален знак според точния седмичен хороскоп, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае той:



Овен
Мобилизирайте силите си основно към създаване на условия, които водят до успехи. Седемдневието предоставя страхотни възможности за успешно делово партньорство. Освен това ще получите шанс за реализация на деловите ви цели. В личен план обаче тази характеристика е неприложима. Прецизното планиране на нещата ще е най-силният коз в ръцете ви. Избягвайте кавгите! Понеделникът се очертава като хубав ден, но вторникът ще е доста тежък. В сряда ще имате сериозни нерви и проблеми. Четвъртък е благоприятен, а петък и неделя – плодотворни. Съботата също ще е изпълнена с доста трудности.

През този период е наложително да сте по-предпазливи

Телец
Не забравяйте, че винаги има възможности, стига да не затваряте вратите пред и зад себе си. Силно се препоръчва да сте по-предпазливи и изразително отзивчиви. Имате много силен късмет, но въпреки това стойте далеч от противоречията в деловите среди. В противен случай рискувате да си създадете сериозни проблеми. Имайте предвид, че става въпрос за издигане на пречки от страна на висшестоящи кадри. Понеделник и четвъртък ще са добри дни. Вторник и сряда са тежки, а петък и неделя – успешни. В събота ще съберете доста нерви.

Близнаци
Опитайте се да създадете повече ведрина и настроение около себе си, съветва точният седмичен хороскоп. Дайте си ясна сметка за вашата стабилност и не преигравайте. Имайте предвид, че в момента основата, на която сте стъпили не е толкова стабилна, колкото друг път. Именно това може да ви изиграе лоша шега и да се стигне до провал. При все, че късметът ви не е слаб, все пак не разчитайте изцяло на него. Това е хазартен подход, който в момента не би ви бил от полза. При все, че понеделник се очертава като хубав ден, не забравяйте да се владеете. В противен случай може да си навлечете гръмоносни облаци над главата. Вторник и сряда се пригответе за доста нерви и напрежение. Четвъртъкът ще е хубав. Петък ще дойде с промени, а уикендът се очертава като доста сполучлив, ако сте наредили правилно „картите“ си през седмицата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.