Той не пиеше, не пушеше и ядеше здравословно, а почина само на 33 г.!

0
440

Мат Мийдс живееше по план и смяташе да надживее всички връстници, но животът му приключи твърде рано, за шок на всичките му близки!

Навсякъде чуваме, че здравословният начин на живот ще удължи живота ни, но се оказва, че такава гаранция няма. Доказателство за това е Мат Мийдс.

Мат Мийдс
Мат Мийдс остави съпругата си вдовица толкова рано…

Учител по професия, британецът си поставя за цел да счупи рекорда за дълголетие. През 33-те си години на земята той е нямал нито един порок. Нито пиел, нито пушел, нито пък консумирал модерната и крайно нездравословна храна.

Ето защо, когато се разболява и умира, всичките му познати, приятели и близки са направо шокирани. Те не могат да повярват, че с този начин на живот си е отишъл толкова млад.

Нещо повече, Мат се е грижел не само за физическото си здраве, но и за емоционалното. Той е смятал, че щастието е пътят към дългия живот.



„Мат беше вечно усмихнат и позитивен човек. Винаги ни казваше, че стресът и напрежението водят до заболявания, затова трябва просто да се радваме на живота.“ – споделя съпругата му.

Именно тя настоява да го заведе на лекар, когато получава симптомите на левкемия. Той отказва, тъй като не вярва, че може да се разболее от нещо при този начин на живот.

Когато получава болки в стомаха, нощно изпотяване о перманентна умора, жена му все пак успява да го заведе на преглед, където му е съобщена жестоката диагноза.

Понеже болестта е диагностицирана твърде късно, Мат успява да изживее едва три седмици след диагнозата, преди да си отиде едва на 33-годишна възраст.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.