Кощунство: ММА боецът Деян Топалски се изгаври със сакатите хора!

0
1239

Деян Топалски премина всякакви граници в опита си да бъде забавен. Оприличи чувството за хумор на крака, тъй като и двете не всеки ги има.

ММА боецът Деян Топалски, който стана известен повече с участието си във „ВИП Брадър“ преди време, отколкото с успехите си в спорта, си направи подигравка с хората без крака.

Деян Топалски
Деян Топалски се подигра със сакатите хора

В свой пост във Фейсбук той осмя Диана Савова Габровска, която е кандидат за кмет на Момин Проход, въпреки че има голи снимки в миналото.

„Сега, понеже вчера изригна поредният секс скандал с кандидат за вота тази седмица, та искам и аз да изразя едно мнение!

Всички се наредиха да я псуват въпросната вуйна , обаче след като с колегите вчера обсъдихме плюсовете и минусите на ситуацията е редно да изтъкнем и всички положителни страни:



– Всеки от нас(мъжете) се е сблъсквал с незадоволена жена. И не е приятно! Госпожата определено не изглежда незадоволена. Ще се работи по-лесно с нея.

-Очевидно е , че не се притеснява от обектива, напротив -търси го! Не е свенлива – значи ще успява да се изказва без притеснение и ще достига по-лесно до хората , които представлява.

-Ясно се вижда ,че е открит човек . Не скрива и частица от себе си! Не е потайна,очевидно . Такива политици ни трябват в България – открити хора.

-Без значение какво прави те гледа право в очите – проявява характер.

Убеден съм , че има още положителни страни и очаквам да ги напишете в коментарите 🙂

П.П. Чувството за хумор е като краката – не всички имат! 🙂“ – написа Деян в мрежата.

Послеписът му обаче е доста възмутителен. Действително има хора без крака, което не е повод за шеги, при това с усмивка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.