Дъщерята на принц Кирил отново е в центъра на събитията (+снимки)

0
846

Най-голямата дъщеря на принц Кирил и внучка на Симеон Втори набира все по-голяма световна популярност

Принцеса Мафалда

Принцеса Мафалда е лице на корицата на месец ноември на списание Харпърс Базар (Harper’s Bazaar).

В интервюто, което е поместено в самото списание принцеса Мафалда споделя, че това е огромна чест за нея. Най-известните светски персони от целия свят са позирали за елитното модно списание.

Красивата и талантлива Мафалда не може да се скрие от обективите на фотографите. При това не само, защото е дъщеря на принц Кирил и Росарио Надал, както и внучка на цар Симеон Втори.

Принцеса Мафалда на корицата на Harper’s Bazaar

Принцеса Мафалда следва „Музика, пеене и композиране“ в Ню Йорк. В свободното си време се занимава с мода. Тя е дефилирала на модния подиум за известни дизайнери. Както племенницата на принцеса Даяна лейди Кити Спенсър.



Музикалните изяви на Мафалда се приемат много добре в света на музиката. Тя изнася концерти и прави записи.

А страстта към модата е наследила от нейната майка и от нейната баба.

Росарио Надал е специалист по изкуство. Дълги години работеше като експерт и консултант по произведения на изкуството за аукционна къща Кристис в Лондон. Росарио и принц Кирил бяха една от най-елегантните светски двойки в Лондон през 90-те години на ХХ век.

Принцеса Мафалда на модния подиум в Ню Йорк през 2017 г.

Бабата на Мафалда царица Маргарита Българска също е почитател на модата. За последно беше уловена от фоторепортери в залата по време на ревюто на Жени Живкова в София.

Царица Маргарита и Симеон Втори през октомври 2019 г.

Прабабата на принцеса Мафалда царица Йоанна Българска също е била елегантна и стилна дама. Дъщеря на италианския крал Виктор Емануил и съпруга на цар Борис Трети царица Йоанна през целия си живот е била популярно светско лица. Външният вид за такива хора е от съществено значение.

Принцеса Мафалда беше лице на списание  holafashion.es за месец октомври 2019 г. Броят е специален, защото е юбилеен и е посветен на седмата годишнина от излизане на първия брой на “Fashion ¡HOLA!”. Присъствието на Мафалда Българска (Mafaldа de Bulgaria) както е известна в чужбина на корицата е огромна реклама и за нашата страна.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.