Бареков преди изборите: Ако някой изрече дори една от тези 8 лъжи, не гласувайте за него!

0
232

Николай Бареков отново заема позицията на опонент на политическия елит. Откакто излезе от българската политическа система, поемайки към Брюксел, бившият журналист не спира с критиките си!

Очевидно е, че на Бареков му липсва политическата активност. Той е избрал да го играе опозиция и това е така от доста години вече, някъде от около 5.

Бареков
Николай Бареков разкри лъжите преди местните избори

Явно така някогашният журналист и тв водещ смята, че ще привлече повече симпатии у хората, които и без това са разочаровани от родните политици.

Тази неделя предстоят избори за кмет. Цялата страна тръпне в очакване на новите хора, които ще бъдат избрани на местно ниво, но не и Николай Бареков. Той определя повечето от тях чисто и просто като лъжци.

Това стана ясно от негова публикация в социалната мрежа Фейсбук, която бе забелязана от TOPactualno.com:“Ето няколко широко употребени лъжи и манипулации от кандидатите на тези избори, които народ и медии безкритично приемат със звучното “Блеееее”:
1. “Няма леви и десни тротоари”
2. “За мен гласуват хората, а не партии”
3. “Ще спра гей парада, защото не съм гей”
4. “Ако падне София, пада и тиранинът”
5. “Не съм нито ляв, нито десен кандидат”
6. “Изберете ме, за да спра корупцията”
7. “Изберете ме, за да спрем комунистите”
8. “Аз съм независим кандидат”
Има и още бисери (безумия), които вие, мислещите, сами може да си допишете. Всъщност основно кампанията се състои само от подобни безумия. Но, ако определен кандидат изрече две или повече от тези обидни за интелекта ни лъжи, не гласувайте за него. Той откровено ни се подиграва.”

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.