Седмичен хороскоп за периода 28 октомври-03 ноември (II част) – някои от вас ще имат доста ядове, а други ще бъдат съпътствани от невероятен късмет

0
637

Атмосферата около вас ще е наситена със споделени емоции и чувства

 

седмичен хороскоп
Атмосферата около вас ще е наситена със споделени емоции и чувства

Според точния седмичен хороскоп, Раците ще имат невероятен шанс през този период. Лъвовете пък ще са твърде ангажирани в бизнес начинанията си, но пък ще постигнат добри резултати. Що се отнася до Девите, то за тях периодът се очертава като изключително добър.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп, както и повече подробности, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае той:

Рак
Не е изключено заедно с усилията ви да се справите успешно със задачите да възникнат и притеснения, породени от липсата на реални финансови постъпления. Всъщност вие работите точно затова, а реално ги нямате. За сметка на това периодът ви разкрива невероятни шансове за реализация на лични и делови цели. При все, че акцентът за сполука е много по-изразителен в деловия сектор, това далеч не означава, че ще подмине и любовната сфера. Това се отнася с пълна сила за онези от вас, които са концентрирали голяма част от вниманието си върху половинките им. Пътуващите представители на зодията също ще пожънат големи успехи. Дните от понеделник до сряда включително, ще ви открият добри възможности. Четвъртъкът се очертава доста нервен и напрегнат. Същият ще е и петък, но пък за сметка на това ще имате добра реализация. Събота ще е сполучлива, а неделя – също ще е напрегната.



Царствената зодия ще бъде изправена пред доста ядове през периода

Лъв
Атмосферата около вас ще е наситена със споделени емоции и чувства. Предстоящият период ще премине под знака на силния късмет за бизнесмените на всички нива. Преобладаващата част от действащите в сферата на бизнеса ще имат период, в който ще липсват загуби. За сметка на това обаче ще имате доста ядове. Наблегнете на настойчивостта за реализиране на целите и се опитайте да владеете повече нервите си. Понеделник и сряда ще са печеливши, а вторник и четвъртък – нервни. Петък също се очертава като доста нервен, а събота – печеливша. Неделята ще ви донесе успехи и стабилност.

Дева
Известно успокоение в ежедневието ви ще внесе лесната ви приспособимост и умението ви да прозирате събитията напред. Седмицата ще е напрегната, но пък определено ще е благоприятна. Онези от вас, които са устремени към целите си, изискващи пълна мобилизация и концентрация, ще успеят да реализират намеренията си. В деловия сектор предстоят сблъсъци и острота. Периодът е изключително благоприятен за провеждане на преговори и осъществяване на сделки. Понеделник и сряда се очертават като успешни за вас, представители на зодия Дева. Вторник и четвъртък ще срещнете известни трудности. В петък се пазете от кавги. В събота действайте стабилно, а неделя ще е печеливша, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.