Седмичен хороскоп за периода 28 октомври-03 ноември (IV част) – някои зодии не трябва да позволяват на нервите им да провалят всичко

0
491

В делово отношение периодът се очертава като изключително благоприятен

 

седмичен хороскоп
В делово отношение периодът се очертава като изключително благоприятен

Точният седмичен хороскоп предупреждава, че представителите на зодия Козирог, трябва задължително да се контролират. На Водолеите ще се наложи да проявят малко повече активност в работата, а Рибите трябва да се владеят.

Какво още съветва точният седмичен хороскоп за периода 28 октомври – 03 ноември, можете да проверите в следващите редове:

Козирог
Ще се наложи незабавната ви намеса по въпроси от различен характер. Предстоящият период никак не е лош за вас. Комбинацията от агресивност и повишена хитрост, характерни за мнозина от представителите на зодията, може да ви подведе много лошо.
Притежавате чудесни способности, активни сте и би било добре да сте по-толерантни в отношенията ви с околните. Само, ако успеете да се владеете, ще можете да дадете преднина на късмета си. Понеделник се очертава като доста лош и напрегнат поради риска да получите тежки удари от врагове. Петъкът е хубав. Това важи и за уикенда.

Някои от вас ще се опитат да си послужат с доза хитрост, за да не се налага да влагат много усилия

Водолей
Периодът 28 октомври – 03 ноември, ще е наситен с напрежение, породено от пряката ви работа. В делово отношение обаче периодът се очертава като изключително благоприятен и обещава чудесни постижения на активните от знака. Някои от вас ще се опитат да си послужат с доза хитрост, за да не се налага да влагат много усилия. Препоръчително е да не стъпвате върху тази плоскост, тъй като тя е много крехка. Понеделник и сряда ще са доста трудни. Вторникът е добър, а четвъртък се очертава като изключително нервен за вас ден. Петък ще премине под знака на трудностите. Събота е добра, но пък за сметка на това неделя ще ви донесе твърде много напрежение.



Риби
Именно изразеното ви позитивно отношение към хората, проблемите и живота, ще ви превърне в по-успешни. Истината е, че ще успявате напук на тесногръдите и песимистите. Изненадващото в случая е, че онези представители на зодията, които имат изразителен късмет за по-добра реализация, а и не само, ще държат изключително остро с околните. Не издигайте сами бариери по пътя си. В противен случай напрежението ви в делови план ще е доста високо. Ако искате да облекчите значително същинския си професионален ден, ще се наложи да отделите малко време за подготвителна работа. Понеделник, сряда и четвъртък се очертават като доста нервни дни. Вторник ще е хубав за вас. Петък и събота ще са много силни, но пък за сметка на това ще бъдат последвани от изключително нервна неделя, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.