Скандал на Изборите във Варна! Заличиха кандидат за кмет по време на гласуването (СНИМКА+ВИДЕО)

0
499

Цветан Атанасов е бил зачеркнат от списъка с кандидатите в изборния ден. 49-годишният бизнесмен се оплака във Фейсбук!

По всичко личи, че във Варна балотаж няма да има. Досегашният кмет Иван Портних засега прескача заветните 50% и ще запази мястото си.

Цветан Атанасов
Кой се уплаши от Цветан Атанасов като кандидат за кмет на Варна?

Не мина обаче без скандали в морската ни столица. Огромен такъв се разрази с името на друг кандидат за кмет – подкрепения от „Български социалдемократи“ Цветан Атанасов.

Собственикът на Ретро музея във Варна разкри в социалната мрежа, че в секции в район Одесос името му е било буквално зачеркнато от листата с кандидати. Той приложи и снимка, която излагаме на вниманието ви.

„Това е бюлетината в училище „Цар Симеон“ във Варна, където днес се провеждат съдбоносни избори за кмет на Варна. Моето име е зачеркнато с маркер. Звънят ми хората, че това го виждат навсякъде. И в училище „Христо Ботев“ и „Климент“ и от къде ли не…… Това е скандалът на годината. На ход са главният прокурор, президентът, министър председаъелят и всички, които представляват тази уж държава ? Гласувайте варненци ! Накажете ги !“ – написа Атанасов, без редакторска намеса.



В крайна сметка вотът за него се оказа едва малко над 2%. Колекционерът на автомобили обаче остана огорчен от нещо друго.

„Станало е грешка казват. И то само в две секции ?! Аз посочих в жалбата си до ОИК – Варна само тези, бързайки да пускам жалбата. Не че съм очаквал нещо кой знае какво де ?! В това училище – „Арабаджиев“ бяха 4 секции, аз нахлух и разобличих две от тях, за другите нямах време. После ходих и до у-ще „Цар Симеон“, където сами видяхте какво заснех – признание и оттам, че името ми е било задраскано и заличено. Имам стотици снимки и сигнали за още дестки места както и свидетели на цялата тази гадост. Но, живеем в България. Всичко е толкова отвратително тук – от избори до избрани. Не знам как имам сили да пиша всичко това, а и Вие да го четете ??? Но, най-страшното е: Защо го търпим ???“ – сподели с горчивина Цветан Атанасов, без редакторска намеса.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.