Хем вкусна, хем диетична баница по рецепта на Зоната

0
1110

Тази баница по рецепта на Зоната става наистина вкусна и диетична

баница по рецепта на Зоната
Разкошна и много вкусна става тази диетична баница по рецепта на Зоната

Предлагаме ви рецептата за уникална баница по рецепта на Зоната.

Едва ли има човек, който да не е чувал за тази книга. Която ни помага да се храним така, че да свалим всички излишни килограми.

Руслан Мъйнов и Марта Вачкова са най-известните привърженици на храненето по Зоната. Макар че само първият от тях успя да издържи докрай.

Ако обаче обичате баничка, а се тревожите, че ще ви се „залепи“, опитайте тази, доволни ще останате.



Трябват ни едно яйце, два белтъка, около 90 грама сирене, чаша кисело мляко, близо 60 грама овесени ядки, 18-20 бадема и щипка шарена сол. Това са продуктите, с които ще приготвим нашата баница по Зоната.

Първо трябва да сварим овесените ядки на слаб огън, а след това да ги смесим добре с натрошеното сирене, яйцето, белтъците, киселото мляко и шарената сол.

После взимаме една тавичка и я намасляваме леко със зехтин. В нея изсипваме приготвената вече смес от посочените продукти и печем, докато баницата се зачерви и се получи златиста коричка отгоре.

Тази рецепта е страшно полезна и здравословна, защото в готовата ни вече баница се съдържат шест блока въглехидрати, шест блока протеин и шест блока мазнини.

Тя се разделя или на три равни части по два блока, или на две части по общо три блока.

Консумирайте я с апетит и бъдете напълно спокойни, защото това може да се нарича баница. Но няма калориите на традиционната нашенска баница, за която понякога се шегуваме с израза “Една минута в устата, цял живот по бедрата”.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.