„Борис Бонев пие смути, кара тротинетка и сяда само в модерни заведения“

0
478

Борис Бонев е сред най-обсъжданите личности в последните дни. Мнозина се изненадаха, че той спечели цели 10% в битката за София!

Макар че не успя да стане кмет на столицата, Борис Бонев показа, че има съмишленици и може да бъде фактор в управлението на града.

Петър Волгин и Борис Бонев
Петър Волгин атакува Борис Бонев

Радиожурналистът Петър Волгин обаче не е сред почитателите му. В типичен свой стил той се опита да развенчае мита около Бонев, който се яви на изборите като независим кандидат.

„Не разбирам защо така скорострелно беше поставен ореол около главата на Борис Бонев. Да, човекът е интелигентен и възпитан. Да, говори хубаво. И какво от това? Възпитани и интелигентни хора има немалко. Дори и да имат известен успех в политиката, той обикновено е краткотраен. На мен Бонев ми прилича на класически служител на Иво Прокопиев, който пие смути, кара тротинетка и сяда само в „модерни“ заведения. Най-голямата глупост, която чух по негов адрес, е че бил ляв. Сигурно въпреки цялото си възпитание, Бонев ще замери с жълто паве всеки, който му каже, че е такъв. Той е от хората, които още от детската градина знаят, че са десни. Типичен продукт на градската десница. Никакви перспектива пред подобни хора не виждам. Независимо от тяхната интелигентност и възпитание.“ – написа Волгин в социалната мрежа.

Журналистът е изявен симпатизант на БСП, което значи, че е ляво ориентиран. Именно затова най-вероятно не харесва Бонев, за когото се твърди, че ще подкрепи Йорданка Фандъкова на балотажа в София.



Както е известно, досегашната кметица ще се бори за своя трети мандат в неделя, когато ще се изправи в пряк сблъсък с Мая Манолова.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.